Pages

joi, 8 august 2013

Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol joacă după 12 ani împreună, în Love Building



 In 2001 au fost protagoniștii lungmetrajului de debut al lui Cristi Puiu, Marfa și banii, iar acum Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol s-au reîntâlnit în fața camerei de filmare după 12 ani, iar din 13 septembrie vor putea fi urmăriți din nou împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului Love Building.

Chiar dacă actoria le-a oferit ocazia de a se întâlni pentru a doua oară pe marile ecrane, este pentru prima dată cand Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol adoptă statutul de producători ai unui film, Love Building fiind un proiect independent pe care l-au produs alături de Dorian Boguță, în cadrul școlii Actoriedefilm.ro,  pe care cei trei au fondat-o.
,,M-am bucurat mult de reîntâlnirea pe platourile de filmare, după mulți ani, cu prietenul meu Dragoș Bucur. Nu mai filmasem împreună de mai bine de 10 ani, de pe când jucam în Marfa și banii al lui Cristi Puiu, un film care ne-a  lansat ca actori și ne-a "împrietenit".”, declară Alexandru Papadopol.

Complet în asentimentul lui este și Dragoș Bucur, care afirmă: ,,Mi-a plăcut să filmez din nou cu Papi după 12 ani de la “Marfa și banii”, să mă distrez cu el și cu Doru pe platou și să îi am colegi pe cei 31 de cursanți ai școlii noastre de actorie.” 
În rândul personajelor propuse de Love Building regăsim 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-și salva relația, cu ajutorul a trei psihoterapeuți si traineri ai taberei. Ca orice vindecare și repararea  unei relații presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor și face cuplurile din tabără pe parcursul a 7 zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri, se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către "și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți", se ridică o singură întrebare: "Poți să repari dragostea în 7 zile?".

Din 13 septembrie, Love Building va avea premiera în cinematografele din țară fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu