Pages

sâmbătă, 10 august 2013

Despre pudra de shake dietetic de la Gerlinea

Ei bine, iata ca am ajuns la finalul campaniei de testare al produselor Gerlinea. Ultimul pe lista a fost pudra de shake dietetic, care m-a suprins placut. Avand in vedere ca shake-ul gata preparat nu a fost pe gustul meu, ma asteptam ca nici acesta sa nu-mi placa. Iata insa ca m-am inselat si mi-a placut. Este bunicel la gust dar cel mai important este faptul ca-si face treaba. Este tocmai bun pe post de desert, dupa o masa usoara, sau chiar pe post de masa dar insotit de un fruct. Mi-a placut. Acum sa va dau si cateva detalii despre acest produs: 
Gerlinea Pudra Shake Dietetic Ciocolata 30g
Substitut de masa pentru controlul greutatii cu zahar si indulcitori, destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Slabirea se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric. Cu un continut ridicat de proteine, pentru prezervarea masei musculare si un mix de vitamine si minerale pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la regim.
A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos. Beti suficiente lichide si faceti miscare minim 30 de minute pe zi.
Ingrediente: zahar, cacao degresata pudra (emulsifiant: lecitina de soia), proteine din lapte, ulei de floarea soarelui, sirop de glucoza, uleiuri vegetale, agenti de ingrosare (caragenan, guma de celuloza), emulsifianti (esteri acetici si citrici de mono- si di-gliceride de acizi grasi), minerale (Calciu, Sodiu, Potasiu, Fier, Zinc, Iod, Magneziu, Cupru, Mangan), arome (colorant E150c), lapte pudra degresat, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, B9, C, D, E, H, PP), maltodextrina, indulcitori (acetsulfam de potasiu, aspartam), antioxidanti (palmitat de ascorbil, extract bogat in tocoferoli). Poate contine o sursa de fenilalanina.

Un comentariu:

  1. Toate bune, dar acetsulfamul de potasiu si aspartamul sunt cancerigeni. De ce or strica un produs bun cu otravurile astea? Mai bine se limitau doar la zahar...

    RăspundețiȘtergere