Pages

luni, 24 martie 2014

Philips VisaPure, un aparat minune care chiar da rezultate!

Saptamana trecuta am participat la evenimentul de lansare al celui mai nou produs de ingrijire marca Philips, VisaPure, un aparat ce curata in profunzime pielea. Detaliile tehnice sunt minunate, insa, sincer, nu credeam ca e mare lucru de capul lui. Totusi, il folosesc deja de cateva zile, iar rezultatele nu au intarziat sa apara: tenul meu este mai luminos ca niciodata iar pielea extrem de catifelata. Dupa demachiatul obisnuit, am folosit Philips VisaPure, cu putin gel de curatare. Desi discheta demachianta era curata, fara urme de fond de ten, iata ca acest gadget curata la un nivel muuuult mai profund. De 10 ori mai bine decat curatarea manuala. Asa ca nu e de mirare ca desi m-am demachiat ca la carte, pe peria aparatului au ramas urme de fond de ten. Pana acum, sunt foarte multumita de VisaPure, sincer. Oricum, va tin la curent. Sa vedem daca rezultatele pot fi mai bune decat atat, dupa cateva saptamani de folosire. 
Ps: pretul unui astfel de aparat este de 749 de lei. Putin cam piperat, insa cred ca este o investitie care merita. 
Iata si ce spune producatorul despre acest gadget minunat:


NOUL PHILIPS VISAPURE DEZVĂLUIE ADEVĂRATA FRUMUSEŢE A TENULUI TĂU
Sistemul inteligent de curăţare şi îngrijire a feţei

 Dacă orice moment al vieţii tale reprezintă o celebrare a frumuseţii, dacă îţi place să îţi descoperi şi redescoperi frumuseţea de fiecare dată când te priveşti în oglindă şi vezi un chip fresh, îngrijit, curat şi strălucitor, dacă eşti la curent cu tot ce e nou şi îţi place să foloseşti tehnologia în avantajul tău, înseamnă că te-ai alăturat noului trend în materie de frumuseţe „Smarter Beauty” şi că vei adora să foloseşti noul sistem inteligent de curăţare şi îngrijire a feţei Philips VisaPure.
Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală. Îmbunătăţeşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului şi stimulează microcirculaţia pielii, graţie masajului delicat.
Philips VisaPure este unicul sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion care face ca peria să se rotească si să vibreze delicat, în acelaşi timp. Este uşor de integrat în rutina ta zilnică de îngrijire, deoarece o curăţare completă a tenului durează numai 1 minut. Acţionează delicat asupra tenului tău, astfel încât poţi utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Noi, cei de la Philips, ştim cât de importantă este îngrijirea zilnică a tenului şi vrem să ajutam femeile să arate și să se simtă extraordinar. De aceea, cercetatorii şi tehnicienii noştri au lucrat în strânsă colaborare cu laboratoare specializate în produse pentru îngrijirea pielii, cu scopul de a ajuta femeile să se bucure de o piele curată şi plină de strălucire, într-un mod cât mai confortabil și ușor. Smarter Beauty încorporează tot ce exprimă zâmbetul sau ochii unei femei inteligente. Este un manifest - tendinţă prin care încurajăm femeile să îndrăznească să folosească tehnologia pentru a fi frumoase la orice vârstă şi în orice moment al vieţii lor”, afirmă Anda Mihai, Marketing Manager Philips Personal Care Consumer Lifestyle South East Europe.
Tehnologie unică în lume, pentru o frumuseţe desăvârşită
Aparatul Philips VisaPure este unicul sistem de curăţare a feței din lume care dispune de tehnologia „Dual Motion” care face peria aparatului să se rotească şi să vibreaze delicat, în acelaşi timp. Vibraţiile pe verticală ale periei mobilizează impurităţile, celulele moarte şi urmele de machiaj, care sunt ulterior îndepărtate graţie mişcărilor de rotaţie ale periei. De asemenea, vibraţiile verticale au un efect plăcut de masaj, care eliberează tensiunea şi stimulează microcirculaţia de la nivelul pielii, redându-i strălucirea naturală.

După curăţarea cu Philips VisaPure, tenul tău este pregătit şi are acum nevoie doar de un uşor retuş. „Simplitatea, dar mai ales naturaleţea sunt cele mai sofisticate calităţi. Cu cât avem mai puţin machiaj cu atât chipul este împrospătat, lăsând să se descopere un ten radios. Prin machiajul natural ne asumăm o frumuseţe nativă. Conturarea delicată a trăsăturilor prin machiajul natural are şi rolul de întinerire. Machiajul natural impune un ten impecabil ce radiază de sănătate. Trăsăturile chipului pot fi armonios subliniate prin tuşe difuze dacă tenul este curat, bine hidratat şi natural uniformizat. Philips VisaPure îţi curăţă delicat tenul ajutându-te să obţii un machiaj perfect al tenului", a precizat Dana Argeşan, make-up artist.

Philips VisaPure este recomandat şi de medicul specialist dermatolog Dr. Ana Fâcă. „Un ten sănătos şi frumos, înseamnă în primul rând un ten curat, mai ales în mediul poluat al zilelor noastre. Un ten care nu este curăţat zilnic se încarcă excesiv, are aspect de îmbătrânire şi este predispus la diferite afecţiuni retenţionale, cum ar fi apariţia acneei. Philips VisaPure stimulează circulaţia la nivelul pielii feţei şi face o curăţare mult mai eficientă decât cea manuală, mărind astfel suprafaţa de absorbţie a diferitelor produse cosmetice aplicate pentru hidratarea şi hrănirea tenului”, spune Dr. Ana Fâcă.
1 minut pentru întreaga suprafață a tenului
Philips VisaPure este ușor de integrat în rutina ta zilnică de îngrijire, o curățare completă cu Philips VisaPure durează numai 1 minut, iar aparatul îți indică timpul necesar pentru curățarea unei zone. Timer-ul inteleglient Skin Zone oprește pentru o secundă aparatul pentru a te anunța că este momentul pentru a trece la zona următoare a feței, alocând 20 de secunde pentru fiecare zonă: partea dreaptă, partea stângă și zona T (zona frunții, a nasului și a bărbiei). După 1 minut, aparatul se oprește complet.
Philips VisaPure curăţă eficient atât faţa, cât şi gâtul şi decolteul.
Atenție dedicată tipului de ten şi nevoilor specifice
Philips VisaPure are două setări, cea dintâi asigură o curăţare delicată, în timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curăţare în profunzime. Aparatul se poate folosi sub duş, ori de câte ori faci o baie relaxantă, pentru că este complet rezistent la apă.

Philips VisaPure are trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil și o una pentru exfoliere. Peria normală are 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul și îl protejează și poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată și se folosește pentru tenul sensibil. Atât peria normală, cât şi cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte, se recomandă folosirea ei săptămânal, pentru toate tipurile de ten.
Ușor de utilizat
Philips VisaPure este un dipozitiv fără fir, flexibil și versatil, cu o încărcare completă asigură 30 de utilizări. Utilizat de două ori pe zi, acumulatorul va ține cel puțin două săptămâni.
Produsul vine însoțit de două perii (pentru ten normal și sensibil), peria pentru exfoliere se achiziționează separat. Se recomandă înlocuirea periilor de curăţare (pentru ten sensibil şi normal) la 3 luni şi înlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achiziţionate şi separat.
Te invităm să faci parte din comunitatea noastră, a femeilor smarter beauty! Intră pe www.facebook.com/philipscare și povestește-ne experiența ta de beauty.
Philips VisaPure costă  749 lei şi este distribuit în magazinele Douglas . Vizitaţi site-ul www.philips.ro pentru lista completă a magazinelor.
La fel ca tine, avem încredere deplină în calitatea produselor noastre. Până la sfârşitul lunii decembrie 2014, dacă nu eşti mulţumit de produsul achiziţionat, îl poţi returna, în termen de 60 de zile, şi ai garanţia restituirii banilor. Pentru mai multe detalii, poţi consulta regulamentul disponibil gratuit, în perioada de campanie, pe www.philips.ro.

3 comentarii:

  1. Buna ziua, ma numesc Camelia Banica si as dori sa stiu cum pot da comanda de acest produs. Multumesc.Va rog sa ma contactati la nr 0740314565

    RăspundețiȘtergere
  2. Pret 583,92 LEI

    http://www.electro4casa.ro/electro4casa/eshop/0/3/5/407-Aparat-pentru-curatarea-tenului-Philips-VisaPure-SC5275-10

    RăspundețiȘtergere
  3. http://olx.ro/oferta/aparat-de-curatare-a-fetei-philips-visapure-essential-sc5275-10-ID6ofdS.html

    RăspundețiȘtergere