Pages

vineri, 21 martie 2014

Inovaţie de la NIVEA: Apa Micelară 3în1

 Demachiere eficientă şi hidratare delicată, dintr-un singur pas

O zi grea la birou? O seară încărcată? O dimineaţă în care nu ştii ce să faci mai întâi? Oricât de ocupată ai fi, nu uita de tenul tău, care are nevoie de o îngrijire specială. Curăţarea tenului este una dintre cele mai importante acţiuni de peste zi deoarece machiajul şi impurităţile care nu sunt îndepărtate îi afectează starea de sănătate.
Curăţarea tenului îi permite acestuia să respire mai bine, îl ajută să se regenereze şi îl pregăteşte pentru aplicarea unei creme hidratante. În plus, un ten curat este ideal pentru aplicarea machiajului, atât pentru o zi plină, dar şi pentru o noapte de distracţie. 
Pentru a face din demachiere un ritual simplu, rapid şi plăcut, specialiştii NIVEA au dezvoltat Apa Micelară 3 în 1, o soluţie extrem de blândă şi eficace, o inovaţie cu o formulă specială, pentru o demachiere eficientă şi hidratare delicată dintr-un singur pas.

"Este un fluid extrem de eficient destinat curăţării tenului care se bazează pe o tehnologie specială, cu micele. Acestea sunt bule microscopice alcătuite din amfifile - molecule active biologic numai când formează micelii - care înglobează particulele de murdărie, lipidele şi machiajul, curăţând eficient tenul, fără a fi nevoie de clătire,” spune Jessica Schäfer, Head of Laboratory Face, Essential Care R&D Beiersdorf.
NIVEA Apa Micelară inovatoare 3în1 cu dexpantenol şi ulei de seminţe de struguri curăţă tenul eficient, îndepărtând orice urmă de machiaj şi hidratează într-un singur pas, fiind potrivită chiar şi pentru zona sensibilă a ochilor. Datorită tehnologiei cu micele, nu necesită clătire şi nu se afectează bariera naturală a pielii.

Micelele funcționează ca un magnet: când se aplică (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea înglobează particulele de ulei şi machiaj, păstrând apa în afară. Astfel, fluidul răcoritor nu deshidratează pielea şi poate fi folosit eficient fără a aplica un toner după utilizare .

Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii în acid pantotenic, care are o deosebită capacitate de a susține regenerarea pielii, îmbunătăţind capacitatea de reţinere a umidităţii şi de consolidare a barierei de protecţie a pielii.
Uleiul din seminţe de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care conțin 15% ulei pur, bogat în acid linoleic, lecitină şi antioxidanti naturali. Antioxidanţii protejează pielea împotriva oxidării, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace în reglarea celulară și repararea barieriei de protecţie a pielii.
 
Fără alcool, parfum, silicon, parabeni sau coloranţi.
Preţ: NIVEA Apă Micelară 3 în 1, 200 ml, 18.9 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu