Pages

duminică, 30 martie 2014

Noutati minunate de la BIODERMA!

Pentru trusa de calatorie, vacante sau calatorii de serviciu, Bioderma are acum o gama variata de produse pentru igiena, in format „Travel size”. Sunt mici, prietenoase, accesibile si te insoţesc oriunde: la sala, la piscina, in orice calatorie.
Noile produsele “Travel size” sunt disponibile in farmacii la pretul recomandat de 15 RON.
Atoderm gel de dus 100 ml hidratant pentru pielea uscata si sensibila. Formula sa eficienta si sigura, fara detergent asigura o curatare blanda, pastrand intact stratul hidrolipidic, atat de necesar pielii. Complexul brevetat DAF reduce sensibilitatea cutanata, crescand toleranta impotriva agresiunilor externe.
Trio-ul glicerina, xilitol si capriloil glicina, ofera pielii hidratare suplimentara si emoliere in profunzime.
Sebium gel spumant 100 ml pentru igiena cu clatire a pielii grase cu tendinta acneica, imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactivâ. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum este redusa si proliferarea bacteriana redusa.
Alaturi de ele, te poţi bucura si de binecunoscutele soluţii micelare:
Sensibio H2O 100 ml, preferata makeup artistilor din intreaga lume. Un produs de igienă în acord perfect cu pielea, o calmează și o reîmprospătează, asigurând o toleranță de neegalat pentru pielea și ochii hipersensibili.
Sebium H2O 100 ml, singura solutie micelara care imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactivâ. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum si proliferarea baceriana sunt reduse.

Incepand cu luna Martie, pretul recomandat in farmacii pentru produsele Bioderma „Travel size” este de 15 RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu