Pages

miercuri, 9 aprilie 2014

Noul Scholl Velvet Smooth Picioare frumoase și catifelate. Atât de ușor!Scholl Velvet Smooth: pila electronică, cu capăt rotativ abraziv, îndepărtează ușor pielea îngroșată de pe tălpi, chiar și din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede și se simte de la prima utilizare.
Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, iar vara e și ea pe aproape. Soarele te răsfață zilnic, așa că a venit momentul mult așteptat să îți înnoiești garderoba cu rochii viu colorate, să îți etalezi pantofii decupați și sandalele preferate. Nu înainte însă de a te răsfăța cu o pedichiură de lux, dar în confortul propriei case.

Pentru ca tu să ai picioare frumoase și catifelate, rapid și fără efort, Scholl a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce înlătură cu ușurință pielea îngroșată de pe tălpi. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, dar fără a fi nevoie să ieși din casă. Pentru ca tu să te bucuri de picioare frumoase, toată vara.
Motivele pentru care orice femeie se confruntă cu asprirea și îngroșarea pielii de pe talpa piciorului pot fi multiple: purtarea unor pantofi nepotriviți, stilul de mers sau o tendință naturală spre o piele a picioarelor uscată. Un exces de piele îngroșată dură nu este numai supărător și inestetic, dar poate să prezinte și riscuri pentru sănătate, prin cauzarea de răni sau fisuri. În astfel de cazuri, bacteriile pot pătrunde în corp prin rănile deschise și pot determina inflamații.
Pentru a preveni aceste afecțiuni și a scăpa de problema inestetică, pielea îngroșată trebuie înlăturată în mod regulat. Cum? Acum foarte simplu, rapid și sigur, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth.

Gama Scholl Velvet Smooth cuprinde:
-       Scholl Velvet Smooth Pila electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi. Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.
-       Scholl Velvet Smooth Rezervă ce conține 2 capete rotative.

Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat, în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit.Tototdată, pentru că Scholl Velvet Smooth nu folosește lame ascuțite și se oprește automat, dacă este apăsat prea tare de piele.
Pentru a optimiza rezultatele obținute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth și pentru a preveni îngroșarea pielii, este recomandat să folosești zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.

Folosește cu încredere  Scholl Velvet Smooth pentru picioare frumoase și catifelate și învață să pășești cu încredere!
Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Pilă electronică: 170 lei
Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Rezervă: 65 lei
Pentru mai multe informații despre Scholl Velvet Smooth, vizitează pagina de Facebook Scholl România https://www.facebook.com/Scholl.Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu