Pages

miercuri, 26 martie 2014

Cutiuţa albastră de cremă NIVEA Creme ia o nouă formă: NIVEA Creme Care, gel de duş


Pentru că de-a lungul anilor, NIVEA Creme a inspirat oamenii de pretutindeni să îşi creeze propriile ritualuri de îngrijire, astăzi, cutiuţa albastră de la NIVEA se transformă într-o cremă de duş pentru îngrijire delicată şi hidratare eficientă: NIVEA Creme Care.

 

Cea mai populară cremă a tuturor timpurilor, prezentă în aproape orice familie, vine astfel în baia ta sub forma celui mai hrănitor gel de duş.
Privind în urmă, NIVEA Creme şi-a păstrat semnificaţia şi popularitatea dincolo de orice tendinţe şi schimbări. Cu o formulă de bază rămasă aproape neschimbată, NIVEA Creme este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarte blânde din compoziţia cremei şi lipsei de conservanţi. Ea ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii căreia îi conferă supleţe şi catifelare.




Noul gel de duş, NIVEA Creme Care împrumută proprietăţile celebrei creme şi vine cu o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrăneşte pielea.
Cu mirosul inconfunabil al NIVEA Creme, un amestec de bergamotă, portocală, lavandă, trandafiri, liliac şi lacramioare, noul gel de duş NIVEA Creme Care, îţi va aduce aminte de momentele copilăriei la fiecare spălare.
Descoperă cu NIVEA Creme Care cel mai hrănitor gel de duş de la NIVEA şi bucură-te de cea mai delicată îngrijire!
NIVEA Creme Care gel de duş, preţ recomandat: 11.38 Lei; 250ml. Produsul este disponibil şi în variantele 500ml şi 750ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu