Pages

marți, 25 martie 2014

Tendinţe ale noului sezon pentru părul tău? Strălucire de diamant



Descoperă gamele de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss şi NIVEA Diamond Volume.
Cu atâtea coafuri şi tunsori pe covorul roşu în noul sezon, te simţi inspirată să faci o schimbare de look şi ar trebui să ştii că anul 2014 este despre feminitate. Aşa că eşti încurajată să-ţi arăţi părul frumos, la adevăratul său potenţial. Fie că îţi doreşti un bob scurt sau lung, care să îţi dea un aer mai  fresh, sau o tunsoare în scări, în cazul părului lung, pentru a-ţi reîmrospăta look-ul, strălucirea de diamant este în trend!



Gama de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss oferă părului ingrijire şi strălucire de diamant şi te va ajuta să obţii coafurile dorite, fără pic de efort.
NIVEA îţi propune o serie de coafuri în tendinţe pentru sezonul cald, iar dacă vrei să afli mai multe informaţii accesează nivea.ro pentru tutoriale despre cele mai noi look-uri.
Coada de cal, reinterpretată. Cum să obţii acest look:
O coafură care cu siguranţă va întoarce priviri! Simplu, strălucitor şi foarte feminin. Mândreşte-te cu părul tău şi pune-l în valoare oferindu-i strălucire de diamant.
Pasul 1
Ia câte o şuvită de păr din lateral şi adu-le împreună, la spate.
Pasul 2
Apoi ia câte o şuviţă mai mică din fiecare parte şi aşează-le una peste alta, ca în imagine.
Pasul 3
Continuă până şuviţele se întâlnesc la nivelul cefei.
Pasul 4
Leagă părul.
Pasul 5
Aplică fixativ pentru a te asigura că îşi păstrează forma şi stălucirea.
 


 


 


Pentru a obţine acest look, ai nevoie de:
Produsele din GAMA NIVEA DIAMOND GLOSS, pentru păr uscat, tern au o formulă îmbunătăţită cu particule fine de diamant şi Keratină Lichidă şi acţionează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos.
Şampon NIVEA DIAMOND GLOSS
Cu o textură perlată, şamponul NIVEA Diamond Gloss îngrijeşte delicat, netezind suprafaţa firului de păr pentru a intensifica efectul de strălucire. Astfel, părul lipsit de stralucire capătă reflexii de diamant.
Pentru o îngrijre completă a părului, foloseşte şi balsamul NIVEA Diamond Gloss. Intensifică efectul de strălucire şi lasă părul mătăsos, uşor de pieptănat.
NIVEA Diamond Gloss Styling Spray
Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss conferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor şi fixare extra puternică ce durează întreaga zi.
Formula cu protecţie cu Keratină pentru o senzaţie plăcută la atingere, asigură părului fixare de durată şi conferă o îngrijire activă, lăsând părul suplu, mătăsos şi uşor de pieptănat.
NIVEA Diamond Gloss Spuma pentru păr conferă fixare extra puternică pentru crearea unei coafuri care durează întreaga zi şi oferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor.
Preţ şampon, balsam: 13.40 lei fiecare
Preţ Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare
 Pentru ca părul tău să beneficieze de îngrijire şi volum în acelaşi timp, încearcă gama de produse de îngrijire şi styling NIVEA Diamond Volume.
 

 
Bob retro. Cum să obţii acest look:
Bucle lejere, minunate, aplicate unui bob retro eleganţă pură. Un stil simplu, potrivit oricărei ţinute, pe care îl poţi realiza acasă, chiar dacă ai părul subţire, lipsit de volum.
Pasul 1
Aplică spumă la rădăcina părului umed, proaspăt spălat.
Pasul 2
Cu ajutorulu unui foehn şi al unei perii rotunde, usucă părul ca în imagine.
Pasul 3
După uscare, foloseşte un ondulator mai gros pentru a crea bucle pe care apoi le vei fixa cu ajutorul unor cleme.
Pasul 4
După ce părul s-a răcit, pulverizează fixativ peste bucle, apoi desfă-le uşor. Pentru finisarea coafurii, foloseşte spray-ul fixativ, pentru a oferi strălucire şi fixare.
Pasul 5
Piaptănă părul uşor, folosind o perie, pentru a oferi buclelor un aspect lejer, elegant.
 


 



 



Pentru a obţine acest look, ai nevoie de:
Produsele din GAMA NIVEA DIAMOND VOLUME oferă strălucire şi volum părului subţire, fără a-l încărca.
Şampon NIVEA DIAMOND VOLUME
Formula uşoară, transparentă şi fără siliconi a şamponului NIVEA Diamond Volume redă frumuseţea părului fără a-l încărca, oferindu-i în acelaşi timp strălucire şi volum. Balsamul NIVEA Diamond Volume are de asemenea o formula uşoară, care îngrijeşte şi întăreşte firul de păr asigurându-i strălucirea în toate faţetele sale.
Datorită sistemului cu protecţie specială pe bază de Keratină conţinut de gama de produse de styling NIVEA DIAMOND VOLUME, părul este protejat de factorii externi. Sistemul cu protecţie pe bază de keratină acoperă individual firul de păr, protejând astfel stratul de keratină natural de factorii dăunători. Părul rămâne strălucitor şi are un volum natural.
NIVEA DIAMOND VOLUME Spumă pentru păr
Spuma NIVEA Diamond Volume oferă părului o strălucire ca de diamant şi un volum ultra uşor, pe parcursul unei zile întregi. Formula specială este activată de căldura ce determină asimilarea pro-vitaminei B5 şi a vitaminei B3 de către firul de păr, oferind astfel părului un volum uşor, fără a-l încărca.

NIVEA DIAMOND VOLUME Spray Fixativ pentru păr 
Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Volume oferă volum şi strălucire de diamant, fără să încarce părul, asigurând fixare pentru întreaga zi
Preţ şampon, balsam: 13.40 lei fiecare
Preţ Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu