Pages

miercuri, 5 martie 2014

Dove lanseaza noi variante delicioase din gama Purely Pampering!

Ei bine, la inceput de primavara, Dove ne surprinde cu noutati parfumate si delicioase: gelul de dus Dove Pistachio Cream & Magnolia si sapunul-crema Dove Coconut Milk & Jasmine. 

V-am mai spus de multe ori pana acum ca produsele Dove sunt preferatele mele, atat cele pentru corp cat si cele pentru par, asa ca ma repet :)), cu riscul de a va plictisi:)) Dar chiar sunt niste produse foarte bune, raportat calitate-pret. Iti lasa pielea hidratata, catifelata, parfumata. Cel putin produsele din gama Purely Pampering iti vine sa le mananci, atat de bine miros :))
Am incercat noile produse si va spun sincer ca sunt foarte multumita. Va invit sa le testati, daca nu ma credeti pe cuvant. Imi veti da dreptate :)
Gelul de duş Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium MoistureTM - un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime (Stratum Corneum), chiar în timpul duşului.



Săpunul-cremă Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine conţine ¼ cremă hidratantă şi lapte de cocos pentru o piele hidratată şi catifelată. Parfumul delicat de iasomie îţi oferă o senzaţie plăcută de relaxare.
***Oferă-ţi în fiecare zi mici momente de relaxare şi răsfăţ cu Dove Purely Pampering. Te vei simţi mai frumoasă şi mai încrezătoare.
Prețuri recomandate:
Gelul de duş Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, 250 ml – 13,52 lei
Săpunul-cremă Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine, 100 gr – 3,62 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu