Pages

vineri, 4 octombrie 2013

Noutati de toamna Yves Rocher

Celebra firma franceza Yves Rocher a lansat de curand o noua linie de produse de cea mai buna calitate. Au reinventat parfumul "Comme une evidence", lansat inca din anul 2003, iar acum, zece ani mai tarziu, se bucura de acelasi succes urias.

10 ani de emotie si feminitate. 10 ani de succes. Apa de parfum Comme une evidence este cel mai bine vandut produs de frumusete Yves Rocher la nivel mondial.
Vaporizator 50 ml-185 de lei

O noutate care pe mine m-a dat pe spate este rimelul Volume Vertige. Formula sa, imbogatita cu Elemi, un extract vegetal cu rol de fixare, aceasta ofera o arcuire vertiginoasa a genelor, timp de 12 ore.
Elixir 7.9, o gama creata pentru toate femeile preocupate de frumusetea tenului, care isi doresc plus de energie si tinerete. O formula inovatoare, texturi fuzionale si surprinzatoare, in perfecta afinitate cu toate tipurile de ten.
In doar 1 zi tenul este vizibil revitalizat, efectul de stralucire este reactivat.
In doar 1 saptamana ridurile sunt reduse, textura tenului este uniformizata.
In doar 1 luna tenul straluceste de tinerete.
De saptamana viioare toate produsele intra in teste (mai putin parfumul, pe care l-am inceput deja si imi place foarte tare). Asadar, peste o luna revin cu impresii la cald!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu