Pages

vineri, 11 octombrie 2013

Massimo Dutti se deschide în București Mall


Deschizător de drumuri în ceea ce privește conceptul de „centru comercial modern”, București Mall continuă să reinventeze shopping-ul, oferind vizitatorilor oportunități inedite de cumpărături și acces la branduri cunoscute și apreciate. Pentru a respecta această tradiţie, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion și entertainment li se va alătura, în curând, Massimo Dutti, unul dintre cele mai renumite branduri de modă, parte din grupul spaniol INDITEX - cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume. Magazinul va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial, pe o suprafață de peste 500 mp.

București Mall își consolidează astfel, portofoliul de branduri de fashion, poziționându-se ca o veritabilă destinație de top pentru cumpărăturile bucureștenilor.
Din dorința de a oferi experiențe unice de cumpărături și distracție și de a se situa în mod constant peste așteptările clienților, București Mall a dat startul implementării proiectului de repoziționare pe piaţa de centre comerciale din Bucureşti, astfel că în scurt timp vor fi vizibile modificări importante atât în ceea ce priveşte mix-ul de chiriaşi, cât şi designul şi arhitectura.
Despre Massimo Dutti
Cele 634 de magazine Massimo Dutti deschise în 61 de țări își întâmpină clienții într-un design unic și cosmopolit, devenind o destinație constantă atât pentru femei, cât și pentru bărbați independenți ce doresc să se distingă printr-un stil vestimentar impecabil. Colecțiile pe care aceștia le au la dispoziție oferă de la ținute sofisticate, la îmbrăcăminte cotidiană, ușor de purtat.
Massimo Dutti promovează materiale de generație nouă, produsele remarcându-se, fără excepție, prin înalta calitate și confortul deosebit. Texturile rafinate, din fibre naturale și îmbinările inovatoare creează ținute fără cusur, de o comoditate desăvârșită.
Magazinele Massimo Dutti, aflate în locații de retail de prim rang, sunt concepute în jurul nevoilor clienților, personalul specializat asigurând îndeplinirea celor mai pretențioase cerințe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu