Pages

luni, 7 octombrie 2013

NIVEA deschide primul beauty corner personal din ţară



Îngrijeşte-ţi şi înfrumuseţează-ţi tenul în funcţie de caracteristicile sale unice

NIVEA vine în sprijinul tinerelor cu o campanie educaţională care să le demonstreze că fiecare tip de ten este special şi are nevoi speciale, drept urmare este indicat să folosească produse specifice de îngrijire şi curăţare.
Programul numit Eşti unică. La fel şi tenul tău propune femeilor tinere primul beauty corner personalizat în funcţie de tipul de ten al fiecăreia. Un loc în care consumatoarele pot să îşi testeze tipul de ten şi pot să îşi reîmprospăteze singure make-up-ul, pe loc, gratuit, ajutate de un make-up artist.

Toate acestea, în funcţie de particularităţile fiecărui tip de ten, pentru că unicitatea ne defineşte până în cele mai mici detalii. Femei fiind, acordăm o mai mare importanţă tuturor aspectelor care ne fac să fim diferite, iar atunci când vine vorba de tenul nostru, avem nevoie să cunoaştem aceste elemente unice, pentru a-i oferi o îngrijire specială.
Pentru ca tinerele să descopere particularităţile tenului lor şi să afle de ce produse are acesta nevoie pentru a străluci de frumuseţe şi sănătate, NIVEA lansează un program educaţional pilot destinat îngrijirii corecte a feţei.
Credinţa că tenul tânăr fără probleme nu are nevoie de curăţare sau de îngrijire cu un produs hidratant adecvat sau folosirea necorespunzătoare a cremelor în funcţie de tipul de ten, precum şi utilizarea în mod constant a unei creme all purpose pentru îngrijirea tenului sunt principalele probleme caracteristice femeilor tinere din ţara noastră, în ceea ce priveşte ritualul de îngrijire a tenului.
Beauty corner-ul a fost disponibil între 3 şi 6 octombrie în cadrul Afi Palace Cotroceni şi urmeaza în Băneasa Shopping City, între 10 şi 13 octombrie. În această perioadă, femeile pot beneficia de un test de dermo-consultanţă gratuit, făcut de un specialist NIVEA şi pot încerca pe loc produsele potrivite tipului lor de ten. Ulterior, ele pot să obţină sfaturi despre produsele de make-up, despre culorile şi texturile de machiaj care se potrivesc tenului sau fizionomiei lor.
 În plus, în cadrul standului vor fi oferite cadouri la achiziţiile de produse NIVEA, din cadrul Real AFI PALACE Cotroceni şi Carrefour Băneasa.

Programul promoţiei pentru Real AFI PALACE Cotroceni - joi (16:00 - 20:00), vineri (14:00 - 21:00), sâmbătă (10:00 - 21:00) şi duminică (10:00 - 20:00).
Programul promoţiei pentru Carrefour Băneasa - joi (16:00 - 20:00), vineri (14:00 - 21:00), sâmbătă (10:00 - 21:00) și duminică (10:00 - 20:00).
Pentru ridicarea premiului este nevoie de bonul de la casa de marcat.
Premiile sunt următoarele: un balsam de buze NIVEA la achiţia oricărei creme pentru ten de la NIVEA, o pensulă kabuki retractabilă la achiziţia oricărei creme pentru ten şi a oricărui produs de curăţare a tenului marca NIVEA şi un set profesional de pensule la achiziţia oricărei creme pentru ten şi a oricăror două produse de curăţare a tenului marca NIVEA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu