Pages

miercuri, 9 octombrie 2013

Descoperă gama NIVEA Diamond Gloss! Pentru un păr cu sclipiri de diamant!

Dacă diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, imaginează-ţi pentru câteva secunde cum ar fi să porţi mereu cu tine strălucirea lor inconfundabilă. Şi nu ne referim doar la bijuterii de diamant care să-ţi complimenteze ţinutele, ci la întregirea frumuseţii tale naturale cu un strop de strălucire dată de o îngrijire adecvată. 



 Acum părul cu strălucire de diamant nu mai este doar un exerciţiu de imaginaţie. Cu gama de şampoane şi styling NIVEA Diamond Gloss părul tern capătă un efect de strălucire de diamant!

Formula îmbunătăţită cu particule fine de diamant şi Keratină Lichidă acţionează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos. Cu o textură perlată, şamponul NIVEA Diamond Gloss îngrijeşte delicat, netezind suprafaţa firului de păr pentru a intensifica efectul de strălucire. Astfel, părul lipsit de stralucire capătă reflexii de diamant.

Pentru o îngrijre completă a părului, foloseşte şi balsamul NIVEA Diamond Gloss. Intensifică efectul de strălucire şi lasă părul mătăsos, uşor de pieptănat.
Preţ şampon, balsam: 12,96 lei fiecare

                                                   NIVEA Diamond Volume




Noua extensie de gamă pentru părul subţire şi lipsit de strălucire

Pentru că nu doar părul normal se confruntă cu problema lipsei de strălucire, ci şi părul subţire, lipsit de vitalitate. NIVEA a creat special  noua gama NIVEA Diamond Volume ce redă strălucirea părului subţire, fără a-l încărca.

Formula uşoară, transparentă şi fără siliconi a şamponului NIVEA Diamond Volume redă frumuseţea părului fără a-l încărca, oferindu-i în acelaşi timp strălucire şi volum. Balsamul NIVEA Diamond Volume are de asemenea o formula uşoară, care îngrijeşte şi întăreşte firul de păr asigurându-i strălucirea în toate faţetele sale.

Preţ şampon, balsam: 12,96 lei fiecare
 Fie că ai părul tern şi uscat, sau subţire şi fără volum, gamele NIVEA Diamond Gloss şi Diamond Volume îţi oferă senzaţia unui păr suplu şi mătăsos, cu strălucire de durată! Sezonul rece se anunţă plin de strălucire, iar părul tău arată la fel de bine precum se simte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu