Pages

vineri, 19 iulie 2013

OIKOS: snack-ul gustos și sănătos de la Danone!

Joi dimineata, intr-o atmosfera relaxata, pe terasa The Gang din Herastrau, s-a lansat un nou produs marca Danone si anume OIKOS, o bunatate de iaurt cu fructe bogat in proteine. Sincer, initial nu m-am gandit ca o sa fiu data pe spate, doar iaurt cu fructe mananc de ani de zile, ce ar putea sa aiba asta in plus? Ei bine, va spun ca m-a cucerit! Este un iaurt foaaarte cremos si fara sa fie plin de grasime! De gust nici nu mai vorbesc! Mi-a placut foarte mult si sunt sigura ca v-a prinde foarte bine si la noi in tara. Dar haideti sa vedem ce spune comunicatul de presa:

Ești mereu în mișcare, faci slalom între casă, job, scoala copiilor, sală și ședințele de shopping? Între atâtea activități, apuci gustări la repezeală fără să te gândești cât de sănătos mănânci? Danone îți propune noile iaurturi OIKOS. Inspirat de rețetele grecești, OIKOS are un conținut ridicat de proteine, de 5,4%, și doar 2,2% grăsimi, fiind astfel dens, gustos și sățios, dar în același timp ușor și sănătos. ”OIKOS” pentru greci înseamnă acasă. Când savurezi un iaurt OIKOS regăsești starea de bine, de relaxare pe care ți-o dă casa ta, sentimentul de „acasă”, oriunde ai fi. Noile iaurturi OIKOS sunt disponibile în trei variante de produs, pe pat de fructe: cu capșune, kiwi sau piersici. Noi ne ascultăm consumatorii și pornim mereu de la ceea ce ne spun că își doresc; așa am conceput și OIKOS ca gustare sănătoasă, consistentă, sățioasă, cu o textură cremoasă. OIKOS e o experiență desăvârșită a gustului, care trezește și ceva din sentimentul de acasă, drag nouă tuturor”, declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone Sud Estul Europei.
Combinația de iaurt natural și bucăți de fructe coapte, suculente îți răsfață pupilele gustative și îți oferă  energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu viața trepidantă pe care o ai. Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, pentru a fi ușor de transportat și de consumat la micul dejun, ca gustare între mesele principale sau ca gustare ușoară de seară.  OIKOS are un conținut ridicat de proteine care sunt importante pentru organism, fiind utilizate în mai multe feluri, în funcție de vârstă și activitate: pentru creștere, pentru refacerea țesuturilor, pentru creșterea masei musculare, pentru persoanele care depun o activitate fizică intensă ori fac sport, dar și în constituirea de enzime, factori imunitari - pentru a numi doar o parte dintre beneficii. Brandul OIKOS este prezent și în Canada și Statele Unite ale Americii. În Canada, la doar doi ani de la lansare, OIKOS este la acest moment cel mai bine vândut iaurt grecesc de pe piață, iar în America este al doilea cel mai bine vândut brand al Danone, după Activia.

 *** Preferatul meu este cel cu capsune! Cel mai bun iaurt pe care l-am mancat vreodata! Serios.

5 comentarii:

  1. Cu o grafica minunata facuta de cei de la Avangraphics :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cu o pronuntie gresita a cuvantului "oikos" in reclama! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chimicale proaspete de la Danone!
    Se va descoperi oare ca Oikos contine flora uro-genitala cu Bifidus Rectovaginalis, la fel ca Activia si Actimel?
    Exista oameni "stresati" care consuma in fiecare zi rahaturi de la Danone si care sustin ca "nu au timp" sa cumpere ceva sanatos de mancare.
    Toata mila pentru ei; le recomand ca dupa un an de cosumat Danone sa-si faca un set de analize medicale complete. Dupa aceea mai vorbim.
    Noroc ca reclamele pentru Danone sunt facute de incompetenti (ori preturi foarte mici, ori parandarat). Cea pentru Oikos e de-a dreptul scarboasa, din cauza sasaielii exagerate a individului,.

    RăspundețiȘtergere
  4. "De gust nici nu mai vorbesc! Mi-a placut foarte mult si sunt sigura ca ""v-a"" prinde foarte bine si la noi in..."
    Domnisoara/doamna, inainte de a va deschide blog si de a face reclama la mizeriile Danone, ar fi bine sa va ganditi serios sa va intoarceti la scoala. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. vai de mine si de mine...gata, ma intorc la scoala! E greu de crezut ca poti gresi din graba, nu?!

    RăspundețiȘtergere