Pages

vineri, 12 iulie 2013

OPI lanseaza noua colectie 007, Bond Girls

Mainile unei femei spun totul despre ea: cat este de ingrijita, timida, pasionala etc, iar odata cu sosirea verii este musai sa avem o manichiura pusa la punct. In sprijinul nostru sare OPI, lider mondial in domeniul lacurilor de unghii, adorat de vedete din toate colturile lumii, care lanseaza o noua colectie. Astfel, de luna trecuta, in magazine este disponibila colectia Bond Girls, 6 nuante seducatoare Liquid Sand ce ofera un aspect mat, texturizat, infuzat cu stralucirea reflectorizanta ce se potriveste misterului creat in jurul Fetelor Bond. In nuante de alb, roz, albastru, violet, auriu si corai, Bond Girls ofera o gama larga de nuante stralucitoare, cu aspect distinctiv Liquid Sand.
“ Suntem extrem de de incantati sa colaboram din nou cu EON Productions”, a declarat Suzi Weiss-Fischmann, Cofondator si Director Artistic OPI. “Urmand succesul celui mai recent film marca James Bond, Skyfall, a fost o incantare sa cream culori pentru  femeile  inspirate de divele care l-au sedus pe  Bond in ultimele 5 decenii.”

“Cele 6 nuante sunt denumite dupa unele dintre cele mai iconice – si favoritele mele – fete Bond, printre care: Solitaire, Pussy Galore, Tiffany Case, Vesper, Honey Ryder si Jinx”, adauga Weiss-Fischmann. “Purtate fara top coat, aceste lacuri Liquid Sand ofera unghiilor un finisaj mat, demn de numele captivante ale fetelor Bond.”
Iata si cele 6 lacuri de unghii Liquid Sand:


Solitaire

Acest diamant alb stralucitor este incredibil de captivant.


Pussy Galore

Acest roz deschis feminin are capacitatea perfecta de stralucire.


Tiffany Case

Un albastru deschis clasic ce merita investigat.


 Vesper

Un misterios si intrigant violet inchis.


Honey Rider

Faceti o plimbare in partea salbatica a acestui auriu stralucitor.


Jinx

Acest corai mat fascinant are o stralucire norocoasa.

Lacurile OPI Liquid Sand se poarta intotdeauna fara top coat.
Bond Girls de la OPI sunt lacuri prevazute cu peria exclusiva ProWide de la OPI – pentru aplicare finala. Aceste 6 noi nuante sunt disponibile incepand cu luna iunie 2013.
*** Preferatele mele sunt Vesper si Jinx :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu