Pages

marți, 30 iulie 2013

Cum sa-ti mentii pielea frumoasa si ingrijita vara aceasta, partea III-a


Ei bine, dragile mele, am ajuns si la etapa in care vorbim  despre bronz. Sa recunoastem, toate femeile viseaza la o piele aramie, sclipitoare, care sa scoata in evidenta pantalonasii aia albi scurti:))). Din aceasta dorinsa insa se nasc si foarte multe neplaceri, caci in goana lor dupa o piele cat mai bronzata, femeile uita la ce pericole se expun. Merg la solar si se aleg cu tot felul de boli de piele si arsuri, sau petrec prea mult timp la plaja. In ambele cazuri rezultatele sunt aceleasi: o piele super bronzata, super uscata, arsuri solare din ce in ce mai grave, piele imbatranita etc. Asadar, daca visati la o piele aramie si stralucitoare, exista si metode sanatoase de a o obtine. Trebuie sa stam la plaja dimineata pana in ora 10 si seara dupa ora 18. Atat, nu mai devreme, nu mai tarziu. Pe langa asta, trebuie sa folosim produse speciale care ne apara pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Am incercat numeroase creme pentru plaja, insa doar cateva mi-au placut:
1. Bioderma! Produsele Bioderma sunt printre favoritele mele, indiferent daca este vorba de cele pentru protectie solara sau creme pentru fata. Cea mai tare chestie de la ei mi se pare Photoderm Bronz Brume spf 50.




Asigura o fotoprotectie inalta si o textura 100% transparenta. Stimuleaza, intensifica si prelungeste bronzul natural. Formula fara alcool ofera o toleranta excelenta si nu usuca pielea. Hipoalergenic, non-comedogenic, fotostabil. 
 Pret: 85 de lei, 200 ml



2. Gama Eucerin preîntâmpină efectele nocive ale radiatiei solare cu o protecţie tridimensională, dată de combinaţia brevetată de 3 filtre: minerale, organice şi biologice.
Toate produsele gamei conţin: 
·filtre minerale cu micropigmenţi care asigură protecţie de suprafaţă împotriva radiaţiilorUVA şi UVB 
·filtre organice care conţin Tinosorb S şi asigură protecţie profundă împotriva radiaţiilor UVA şi UVB
-filtre biologice care conţin Licochalcone A, ce penetrează profund pielea şi neutralizează radicalii liberi fotoinduşi 
 

Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25 
Cu o textură lejeră, produsul calmează, răcoreşte şi regenerează pielea sensibilă la expunerea solară.  Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrată la pacienţii predispuşi la alergii solare.
Preţ: 77 de lei,150 ml




Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 50+ Datorită combinaţiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, şi      vitamina E, produsul întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauză a alergiilor solare. Are o textură lejeră, care se absoarbe rapid în piele. Pentru reducerea  riscului   de alergii, gelul cremă nu conţine parfum şi agenți de emulsionare. Compatibilitatea la nivelul  pielii este demonstrată clinic la pacienţii predispuşi la alergii solare.
Preţ: 76 de lei, 150 ml

                          
 Gel-cremă după plajă împotriva alergiilor solare
Oferă îngrijire după plajă pentru pielea sensibilă şi predispusă la alergii solare. Conţine puternicul             antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, şi vitamina E, care întăreşte sistemul de             apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauză a alergiilor solare. Nu conţine             parfum şi nici agenţi de emulsionare pentru a minimaliza riscul alergiilor solare.
Preţ: de lei,150 ml
 
 
Partea I si II le gasiti AICI si AICI
 
 
 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu