Pages

miercuri, 31 iulie 2013

Iupiiiii...am primit coletul Gerlinea de la BuzzStore!!!

Ei bine, oficial, sunt participanta in prima campanie derulata de BuzzStore (despre care am scris AICI), si anume pentru firma Gerlinea. Ieri am primit coletul cu produse si abia astept sa le incerc!

Iata ce am primit:
1. 1 x Gerlinea Snack Dietetic Ciocolata Neagra & Alba, 372g.
Bogate in proteine (23% din aportul caloric) si vitamine (B1, B6, B9, PP si E), sursa  naturala de calciu, 1 baton = 122kcal. Controlul greutatii se obtine prin inlocuirea uneia din cele 2 gustari zilnice cu un baton, in cadrul unei alimentatii lejere, conform metodei Gerlinea..
Ingrediente: Ciocolata neagra 30% (masa cacao, zahar, unt de cacao, substanta grasa din lapte, emulsificator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie, dextroza de grau), produse din lapte (proteine din lapte, lapte pudra degresat, lactoza), sirop de zahar invertit, albus de ou pudra, sirop de glucoza deshidratat din grau, zahar, stabilizator: sorbitol din grau, ulei de palmier nehidrogenat, gelatina, arome, sare, vitamine: B1, B6, B9, PP si E (lactoza), uleiuri vegetale de rapita si soia. Contine lactoza.
2. 1 x Gerlinea Pudra Shake Dietetic Ciocolata 30g

Substitut de masa pentru controlul greutatii cu zahar si indulcitori, destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Slabirea se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric. Cu un continut ridicat de proteine, pentru prezervarea masei musculare si un mix de vitamine si minerale pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la regim.
A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos. Beti suficiente lichide si faceti miscare minim 30 de minute pe zi.
Ingrediente: zahar, cacao degresata pudra (emulsifiant: lecitina de soia), proteine din lapte, ulei de floarea soarelui, sirop de glucoza, uleiuri vegetale, agenti de ingrosare (caragenan, guma de celuloza), emulsifianti (esteri acetici si citrici de mono- si di-gliceride de acizi grasi), minerale (Calciu, Sodiu, Potasiu, Fier, Zinc, Iod, Magneziu, Cupru, Mangan), arome (colorant E150c), lapte pudra degresat, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, B9, C, D, E, H, PP), maltodextrina, indulcitori (acetsulfam de potasiu, aspartam), antioxidanti (palmitat de ascorbil, extract bogat in tocoferoli). Poate contine o sursa de fenilalanina.
3. 2 x Gerlinea Shake Vanilie 236ml + 1 x Gerlinea Shake Ciocolata 236ml
Substitut de masa pentru controlul greutatii destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. Slabirea se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric. Cu continut ridicat de proteine, pentru prezervarea masei musculare si un mix de vitamine si minerale pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la regim. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos. Beti suficiente lichide si faceti miscare minim 30 de minute pe zi.
Ingrediente: produs din lapte (lapte degresat, proteine din lapte), apa, zahar, indulcitori: sorbitol si acetsulfam de potasiu, ulei de floarea soarelui, arome (grau), substante de ingrosare (celuloza microcristalina, carboximeticeluloza si caragenan), citrat de sodiu, sirop de glucoza, citrat de potasiu, vitamine A, C, E (lactoza), B1, B2, B6, PP, B5, B9, biotina, D, fosfat de potasiu, amidon din grau, oxid de magneziu, hidroxid de potasiu, sulfat de fier, sulfat de zinc, colorant: carotene, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenit de sodiu.
4. 1 x Gerlinea Biscuiti Dietetici Lamaie-Vanilie 156g
 Biscuiti dietetici pentru controlul greutatii, bogati in proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe, cu continut glucidic redus -30% fata de biscuitii obisnuiti. 20% din energie din proteine, ce permit conservarea masei musculare si au un rol important in mentinerea senzatiei de satietate. Slabirea se obtine in cadrul unei alimentatii lejere, conform metodei Gerlinea.
Ingrediente: faina de grau, produse din lapte (proteine, lactoser), zahar din trestie, ulei de palmier nehidrogenat, proteine de mazare, proteine de grau hidrolizate, praf de copt (tartrat de potasiu, carbonat acid de sodiu, carbonat de amoniu), arome de lamaie si vanilie (colorant: caramel E150a), sare, sirop de glucoza, L-cistina, vitamine B1, B2, B6, B9, PP, E (lactoza).
 5.10 x vouchere de reducere pentru prietenele mele
6. 10 x carticele cu sfaturi si informatii  
 7.1 x coarda pentru exercitii fizice

Abia astept sa incerc produsele! Pentru cei care ma cunosc si stiu ca sunt slaba, nu, nu vreau sa slabesc ...nu tin diete si, sincer, nici nu am restrictii la mancare. Doar ca am zis sa consum chestii sanatoase si gustoase in loc de clasica ciocolata, inghetata, cipsuri, biscuiti etc... Acum sa vedem cat de bune sunt aceste produse marca Gerlinea. Va tin la curent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu