Pages

duminică, 14 iulie 2013

Distracție fără limite, azi-noapte, la Liberty Parade

Peste 80 de mii de fani ai muzicii dance s-au dezlănțuit pe plaja dintre Venus și Saturn!

București/14.07.2013: Distracție fără limite, azi-noapte, la Liberty Parade 2013, pe plaja dintre Venus și Saturn! Peste 80 de mii de oameni au dansat și au trăit muzica, pe „Black Sea Arena”, împreună cu Djii, care au mixat până dimineața!


Cea mai mare petrecere de pe litoralul românesc a început ieri, 13 iulie, încă de la ora 16:00, când Caravana Liberty Parade s-a pus îm mișcare de la intrarea în stațiunea Olimp și a trecut prin Neptun, Jupiter și Venus, adunând petrecăreții  aflați la mare, cu destinația finală plaja „Black Sea Arena”.


În cele 3 camioane ale Caravanei au mixat unii dintre cei mai iubiți DJ români, care au încins atmosfera în drum spre scena Liberty: Just 2, Luca M, Andu Câmpu, Cristian Kruger, Dj Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen și Doi Deejays.
Și anul acesta, au urmat Caravana Liberty Parade, oameni îmbrăcați în cele mai trăsnite și mai viu colorate costume, gata de distracție fără limite și fără inhibiții, într-o demonstrație a spiritului liber.

La Arenă, zecile de mii de fani ai muzicii dance au vibrat pe beat-ul muzicii până dimineața, într-o atmosferă de vis, creată de sutele de lumini, lasere și efecte speciale ale scenei Liberty Parade. Anul acesta, scena a avut proporții impresionante: a măsurat nu mai puțin de 450 de metri pătrați și a fost flancată de 300 de metri pătrați de led screen-uri.


Invitații principali la Liberty Parade 2013 Alex Gaudino și Dr. Kucho! au mixat live pentru cele 80 de mii de suflete de pe „Black Sea Arena”, care au vibrat la fiecare sunet transmis de boxele de peste 100.000 de wați! Fanii muzicii dance au avut parte și de o surpriză: Ellie White a cântat live pe scenă una dintre piesele lui Dr. Kucho!
DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, alături de Deepside Deejays & Mona, precum și Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green și Vika Jigulina au făcut un show de senzație! Atmosfera a fost incredibilă, energia de pe scenă a cuprins întreaga Arenă de pe plaja dintre Venus și Saturn. Zecile de mii de fani ai muzicii dance au avut parte și anul acesta de un mega-show, care i-a făcut să danseze fără oprire până dimineața!

„Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului și numără 13 veri de distracție fără limite.
Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 14 ore, până la răsăritul soarelui. 


Un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.
Parteneri: Music Channel, Kanal D. Enjoyed with Golden Brau. Refreshed by Pepsi – live for now!

Cele mai noi știri despre Liberty Parade 2013 le găsiți pe www.libertyparade.com și pe www.radio21.ro

Imnul „Liberty Parade” 2013 poate fi ascultat aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu