Pages

joi, 25 iulie 2013

Cum sa-ti mentii pielea frumoasa si ingrijita vara aceasta...dubla 2!

Asa cum am promis, continua serialul de Tips&Tricks pentru o piele ce radiaza vara aceasta. Saptamana trecuta am vorbit despre epilat (AICI) iar astazi am ales sa va povestesc putin despre hidratare. Hidratarea este esentiala pentru o piele frumoasa, pentru un corp sanatos, pentru o minte agera. Aici ma refer la hidratarea cu cei minim 2 litri de apa pe zi. Pe langa aceasta, pentru a avea o piele frumoasa si stralucitoare, este nevoie sa o hidratam zilnic cu o crema:
 
 1. Dove Purely Pampering, dar nu ma pot hotari la varianta castigatoare, caci imi plac la fel de mult toate aromele. Aplicata dimineata si seara, sau macar o data pe zi, crema aceasta face minuni pentru piele: devine mai matasoasa, mai stralucitoare, mai iubibila:). 


2. Nivea Soft. Cu un ambalaj nou şi o formulă îmbunătăţită loţiunea cremă delicată  conţine o cantitate dublă de unt de shea ce hrăneşte intensiv pielea şi îi conferă o hidratare în profunzime, de lungă durată. Utilizată în mod frecvent loţiunea de corp acţionează ca o barieră protectoare la nivelul pielii, menţinând ridicat gradul de hidratare chiar şi la cinci zile după ultima aplicare. Deşi este extrem de hrănitoare are o textură uşoară, deloc lipicioasă, ce se absoarbe rapid în piele, lasând-o moale şi catifelată.

Daca nu aveti timp pentru cremuire, cum adesea mi se intampla si mie, Nivea sare in ajutorul nostru. De curand s-a lansat noul lapte hidratant sub dus, care face minuni. Dupa ce te-ai spalat cu gelul tau de dus, aplici crema, masezi cateva secunde ca sa intre mai bine in piele, apoi clatesti. Atat este de simplu! In numai 30 de secunde ai terminat iar pielea ta este hranita in profunzime! 
 
***Saptamana viitoare vorbim despre bronz si produse de protectie solara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu