Pages

miercuri, 10 iulie 2013

Jungla lui Jimmy cu Daniel Iordachioaie

Showul “Rumble in the Jungle,” singurul spectacol cu marionete, conceput special pentru cei mici de catre un artist ventriloc, ajunge in premiera in Romania, pe 3 noiembrie. Tranzitia muzicala catre lumea junglei va fi realizata de Daniel Iordachioaie, indragit solist vocal, compozitor, regizor si profesor de canto si chitara pentru copii si adolescenti. Iar rolul de gazda a evenimentului ii va reveni actritei Nouria Nouri.


Daniel Iordachioaie - solist vocal, compozitor, regizor si profesor de canto si chitara pentru copii si adolescenti la Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie. Cunoscut mai ales ca interpret, dupa lansarea de la Festivalul Mamaia 1987, de-a lungul carierei sale s-a dedicat si lucrului cu cei mici, fiind prezentatorul emisiunilor  de mare succes "Ba da, ba nu", Tip Top Minitop", "Prietenii lui Piticot" la TVR, realizatorul emisiunii "Cu spatele in fata" la Itsy Bitsy FM, dar si coordonatorul workshop-ului "Romeo si Julieta Junior" la Teatrul National de Opereta Ion Dacian. Interpret si compozitor a numeroase cantece pentru copii si cu o experienta de scena de peste 25 de ani, Daniel Iordachioaie a decis sa-i invete pe cei mici cum pot atinge performanta in muzica, deschizand, in 2013, portile "Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie". 
http://youtu.be/MrDAPBtIdhU
 “Rumble in the Jungle,” va insemna o intalnire de neuitat cu lumea junglei, in viziunea lui Jimmy Tamley, cel mai apreciat ventriloc papusar din Europa. Pe 3 noiembrie scena Palatului National al Copiilor va fi invadata de elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, strutul pe nume Camilla si de multe alte personaje care fac pozne in jungla, animate de Jungle Jim.

Showul Jungle Jim – Rumble in the Jungle este un eveniment, comic, alert si deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea este considerat un tip de divertisment adecvat pentru orice varsta. Talentat, dar si un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY ofera un show captivant, fermecator si interesant pentru toate categoriile de spectatori: daca un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu isi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY. 
http://www.youtube.com/watch?v=OqxcEnfrl1U
JIMMY TAMLEY ii va cuceri pe spectatori, manuind nabadaioasele marionete si  imprumutandu-si vocea numeroaselor personaje puse pe sotii. Iar cei mici vor mai avea un motiv de incantare: prezenta pe scena a actritei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii "Salveaz-o pe Alba ca Zapada" de la Itsy Bitsy FM, care va completa reprezentatia, din postura de gazda locala.
Pe 3 noiembrie la Palatul National al Copiilor vor avea loc doua reprezentatii cu spectacolul Rumble in the Jungle, prima la ora 11, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele doua showuri sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
Categoria VIP – 100 lei (intalnire si poza cu artistul si marionetele, plus cadou surpriza)
Acces general – 60 lei
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro

Despre Jimmy Tamley
Cu o experienta de peste 30 de ani in luminile rampei, JIMMY TAMLEY se incadreaza in categoria enterteinarilor rari si deosebiti ce au darul sa imbine mai multe forme de exprimare artistica: intr-un singur show, JIMMY pune in slujba divertismentului de top faptul ca este ventriloc, element pus in evidenta de o tehnica ireprosabila, calitatea de papusar – maestru in manuirea marionetelor ce ii anima reprezentatiile -  si, nu in ultimul rand, talentul nativ de pentru showurile de comedie si inclinatia catre poantele ticluite cu pricepere si umor.
Reprezentatiile ce il au ca protagonist sunt imbinarea perfecta intre o tehnica uluitoare, expresivitate si talentul pentru showurile de comedie. 
The Stage (Marea Britanie): JIMMY TAMLEY isi exploateaza capacitatea de ventriloc intr-un mod unic, ce duce neobisnuita insusire umana intr-un punct in care devine de-a dreptul fascinanta.

Despre Nouria Nouri:
Nouria Nouri a absolvit Facultatea de Teatru – UNATC Bucuresti in anul 2001. Cariera ei artistica a insemnat colaborari cu numeroase teatre din Bucuresti si din tara, dar si implicarea in nenumarate evenimente pentru copii, festivaluri de gen, precum si realizarea de emisiuni de televiziune si radio pentru copii ori dublaje pentru desene animate. De sapte ani este realizator al emisiunii "Salveaz-o pe Alba ca Zapada!" la ITSY BITSY FM, primul post de radio pentru copii din Europa. La inceputul acestui an actritei i-a revenit si postura de local host pentru spectacolul "DisneyLive! Mickey's Magic Show."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu