Pages

luni, 15 iulie 2013

Liana Stanciu aduce o noua donatie spitalului 'Marie Curie'

Liana Stanciu este fara doar si poate una din vedetele mele preferate! Un om bland, cu un suflet cald, care intotdeauna se gandeste si la cei de langa el. Liana este o mama de nota 25 dar, mai ales, un OM in adevratul sens al cuvantului. De-a lungul timpului s-a implicat in numeroase campanii umanitare, ba chiar a acceptat sa apara si in diverse reclame TV, in schimbul unui procent din vanzari care sa fie donat Spitalului Marie Curie. Liana a investit multa munca si mult suflet in acest spital si iata ca nu da semne ca ar vrea se sa opreasca, caci vineri le-a facut o noua bucurie pacientilor si medicilor din acest spital. Împreună cu reprezentanții companiei Alistar Security, realizatoarea Magic FM le-a adus acestora 16 dispozitive de electrocoagulare, necesare pentru realizarea a numeroase intervenții chirurgicale. Donația dispozitivelor medicale a fost făută de către Alistar Security, prin intermediul CEO-ului companiei, Dan Alistar, din partea spitalului fiind prezenți Daniel Buzatu, managerul instituției, Radu Spătaru, director medical, Niculina Bratu, șefă Chirurgie 2, și Radu Tăbăcaru, șef Terapie Intensivă. 

„La Spitalul 'Marie Curie' am găsit oameni extraordinari. Nu am niciun fel de reținere în a spune că în Spitalul 'Marie Curie' sunt cei mai buni doctori din țară”, a declarat Liana Stanciu.
„Aceste dispozitive de electrocoagulare pot fi resterilizate pe termen lung, ceea ce reprezintă un beneficiu absolut consistent în activitatea noastră. Aceste dispozitive sunt de foarte bună calitate, sunt nemțești, și ne bucurăm mult că vom avea posibilitatea – toți cei din blocul operator, adică toate sălile de operație – să beneficiem de ele”, a declarat Radu Spătaru, directorul medical al spitalului.

Un comentariu:

  1. Cred ca experienta cu fetita ei a reusit sa o schimbe foarte mult si astfel sa se gandeasca mai mult ca oricand la cei din jurul ei si in special la cei mici. Tot respectul pentru ea :)

    RăspundețiȘtergere