Pages

joi, 20 februarie 2014

LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, o gamă nouă de produse cosmetice și îngrijire personală, distribuită exclusiv în Carrefour



Joi, 20 februarie, Carrefour România lansează LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, o gamă de produse cosmetice și îngrijire personală creată de profesioniști din Franța și distribuită exclusiv în magazinele sale.

Frumusețea nu este un lux, este un drept! Acesta este motto-ul noii game de produse cosmetice și îngrijire personală, LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, dar și o realitate accesibilă clienților Carrefour. Hydra Science, Kera Science Professional și Nectar of Nature se remarcă printr-o calitate superioară a produselor, întreaga gamă fiind disponibilă la prețuri cu adevărat avantajoase pentru consumatoarele din România.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.
LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS reunește următoarele branduri:

·         HYDRA SCIENCE este gama de produse profesionale pentru îngrijirea feței, pe bază de minerale marine și ingrediente active dermatologic care favorizează sinteza de vitamine.
·         KERA SCIENCE PROFESSIONAL este gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului și styling, concepută pentru toate tipurile de păr: vopsit, fără volum, rebel sau degradat.
·         NECTAR OF NATURE este o gamă completă, pe bază de plante și fără parabeni, sub a cărei umbrelă se regăsesc produse pentru îngrijirea personală, a părului și îngrijirea feței. Produsele pentru îngrijirea feței dețin certificare bio.
Clienții hipermarketurilor Carrefour sunt invitați la standurile LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS pentru a testa produsele gamei în următoarele zile:
·         joi (20 februarie), în intervalul 16:00-20:00
·         vineri (21, 28 februarie, 7 martie), în intervalul 16:00-20:00h
·         sâmbătă (22 februarie, 1, 8 martie), în intervalul 10:00-16:00h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu