Pages

joi, 20 februarie 2014

Danone relansează Activia Cereale Integrale



- o alegere sănătoasă, acum cu 25% mai multe cereale și fructe -
La începutul anului ți-ai promis să faci o serie de schimbări în stilul tău de viață pentru ca în 2014 să te bucuri de o stare de bine constantă, atât fizic cât și spiritual. Pentru asta, Activia a desemnat-o pe Mihaela Rădulescu “Maestra stării de bine” ce își propune să inspire femeile din România să adopte un stil de viață activ şi o alimentație sănătoasă și echilibrată.
Campania continuă și în februarie prin lansarea noii formule de Activia Cereale integrale, tot alături de Mihaela Rădulescu. Noile iaurturi Activia Cereale, care au acum cu 25% mai multe cereale integrale și fructe, sunt gustarea perfectă datorită combinației ideale de iaurt sănătos și cereale integrale: grâu, orz și ovăz. Noua gamă include 5 variante de produs: Activia Cereale integrale Musli; Activia Cereale integrale germeni de grâu; Activia Cereale integrale Musli și căpșuni; Activia Cereale integrale fructe de pădure și Activia Cereale integrale Musli și piersici.

Cerealele integrale păstrează învelișul bobului bogat în fibre, vitamine și minerale, iar fructele dau un plus de gust și savoare. Totodată, bacteriile lactice vii din iaurt ajută digestia lactozei, pe care unii dintre noi o tolerăm mai greu, iar calciul contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Activia conține fermenți și bacteriile probiotice Bifidus ActiRegularis. Denumite științific Bifidobacterium animalis subspecia lactis, utilizate exclusiv de Danone, acestea sunt bacterii prietenoase izolate din produse lactate și  contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, gardian al sănătății noastre.

Noile iaurturi Activia Cereale sunt disponibile în magazine, atât în comerțul modern cât și în cel tradițional, începând cu luna februarie, într-un ambalaj practic de 125 de grame, fiind ușor de transportat și de consumat ca gustare sănătoasă între mesele principale sau în orice moment al zilei. 
Odată cu lansarea noii formule, Activia te provoacă la concurs, un concurs online, pe cât de simplu, pe atât de atractiv. Nu trebuie decât să intri pe www.cerealeintegrale.activia.ro, să-ți creezi propriul iaurt Activia și poți câștiga o rochie realizată de un designer român sau iaurt pentru o lună de zile.
Este momentul să faci o schimbare în viața ta și să dai prioritate lucrurilor care contează pentru tine! Noua gamă Activia Cereale Integrale este un exemplu de alegere sănătoasă care te ajută să te menții în formă și să ai mai multă grijă de tine.
Potrivit raportului Best Buy Award pentru România, ediția 2013/2014, realizat de ICERTIAS, Activia este iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț pe segmentul de probiotice de pe piața românească.
Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs în fabrica din București, Activia se exportă cu succes și în alte 6 țări din Europa de Sud Est.
Cu Activia, starea de bine vine din interior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu