Pages

marți, 11 februarie 2014

Cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, doar pe Carrefour-Online.ro


Clienții magazinului www.carrefour-online.ro pot achiziționa direct de pe site buchete și aranjamente florale marca FlorideLux.ro înca de vineri, 7 februarie 2014.

Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezintă în oferta sa 53 de varietăți de buchete și aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro. Se pot efectua comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, livrările efectuându-se de luni până sâmbătă în București și comunele limitrofe. Livrarea se poate efectua începând cu a doua zi.
Datorită optimizării magazinului online pentru mobil, comenzile se pot face mult mai ușor, fiind necesară o simplă conexiune la internet.
 „Parteneriatul dintre Carrefour-Online.ro și FlorideLux.ro vine în întâmpinarea clienților care se pregătesc de Sfântul Valentin sau care vor să facă o surpriză frumoasă persoanelor dragi în oricare altă zi din an. De la lansarea oficială a platformei, în iulie 2013, Carrefour-Online.ro și-a cvadruplat numărul de clienți, ceea ce ne confirmă că românii apreciază serviciile oferite de această platformă. Acesta este și motivul pentru care încercăm constant să îmbunătățim experiența comerțului online și să mărim gama de produse disponibile.” a declarat Radu Butufei, director e-commerce al Carrefour România.

„Deschiderea noastră către retaileri clasici face parte din strategia FlorideLux pe termen lung. Nu suntem singuri în piață, iar profilul consumatorului Carrefour Online și cel al consumatorului FlorideLux sunt relativ asemanatoare, astfel încât ne permite să îl atragem către tipul acesta de produse. Ne interesează în mod special clientul Carrefour care are nevoie de flori pentru evenimentele speciale din viața lui, și nu dorește să mai piardă timpul pe alte website-uri în căutarea cadoului. Dezvoltarea fără precedent a infrastructurii florăriei noastre determină o capacitate de producție foarte mare care ne permite integrarea cu terți ce doresc să vândă produsele noastre.”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu