Pages

duminică, 9 februarie 2014

Cea mai buna crema pentru bebelusi? ABCDerm Cold Cream!

Vantul si gerul ne afecteaza pielea asa ca trebuie neaparat sa folosim o crema de protectie pentru fata, mai ales in cazul bebelusilor. Pielea lor este extrem de sensibila, se usuca instantaneu si se inroseste la cel mai mic contact cu gerul de afara. Pentru baietelul meu, inca din primele luni de viata, pe perioada iernii, am folosit crema ABCDerm Cold Cream de la Bioderma. O minunatie! Chiar si dupa o ora de stat afara, la temperaturi chiar si cu minus, pielea lui nu a avut deloc de suferit: nu s-a uscat, nu a crapat, roseata a fost tinuta sub control. O recomand cu caldura! Mai jos aveti si cateva specificatii "tehnice" despre acest produs:
-Special formulată în conformitate cu Angajamentul pentru Siguranţă Dermatologică -ABCDerm.
-Hipoalergen.
-Toleranţă excelentă.
-Fără parabeni.
-Parfum liniştitor, hipoalergen.
Tratamentul protejează pielea cu o bază de ingredienţi dermatologici activi, bogaţi în acizi graşi care ajută la refacerea epidermului uscat şi contribuie la reţinerea apei necesare hidratării pielii.
Textura sa bogată şi cremoasă calmează pielea uscată care “ţine” şi oferă un confort imediat.
***Aplicaţi ABCDerm Cold Cream o dată sau de două ori pe zi pe pielea care a fost curăţată în prealabil cu un produs de igienă ABCDerm şi apoi bine uscată.
Poate fi folosit pentru nou-născuţi, cu excepţia bebeluşilor prematuri.
După utilizare, închideţi bine recipientul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu