Pages

luni, 2 septembrie 2013

Măruță crede ca este mai bun decat Teo Trandafir!


Prezentatorul este convins ca PRO TV va avea audienta mai mare decat Kanal D

 Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și Oana Paraschiv l-au luat la întrebări prin telefon luni dimineață pe Cătălin Măruță, în direct la Kiss FM, în cadrul matinalului Cronica Cârcotașilor. Realizatorii Kiss FM au vrut să afle dacă Măruță se teme de concurența pe care i-o va face emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

„Ți-e frică de Teo?”, a fost una din întrebările puse de Cârcotașul Mihai Găinușă, întrebare care l-a făcut pe Măruță să izbucnească în râs.
„Eram sigur că o să ajungeți și la întrebarea asta”, a spus invitatul.
„În absolut orice domeniu există competiție. E normal să existe competiție, e normal să existe concurență. Atâta timp cât noi ne vedem de treaba noastră, ne uităm în grădina noastră și ne facem treaba acolo foarte bine, noi credem că o să-i ținem pe oameni alături de noi”, a declarat Cătălin Măruță la Kiss FM.
„Tu te consideri în grupele Ligii Campionilor sau în grupele UEFA League, cu concurența aceasta?”, a mai întrebat Găinușă.
„Noi întotdeauna am crezut că jucăm în Champions League, pentru că e un tronson destul de încărcat și întotdeauna am avut impresia că fiecare 'meci' era în Champions League”, a mai adăugat Măruță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu