Pages

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Castiga o pereche de pantofi de designer pe zi!


Toamna asta, plutești cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

- Activia Light oferă consumatoarelor sale șansa de a câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi

A venit toamna și vrei să îți păstrezi vitalitatea și atitudinea încrezătoare din timpul zilelor însorite de vară? Activia Light te ajută să te menții la înălțime, oferindu-ți exact ce îți dorești: o siluetă de invidiat și ... pantofi stiletto de designer. În perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească*, derulează  special pentru tine campania “0% grăsime, 100% stil” prin care poți câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi. Pentru a câștiga pantofii mult doriți, începe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros și care te ajută să îți menții silueta, 0% grăsime. Iaurturile Activia Light conțin fructe delicioase și sunt uşor de integrat într-o alimentaţie sănătoasă, fiind ideale pentru a fi consumate în orice moment al zilei, oriunde te afli.


Astfel, încearcă una dintre variantele Activia Light: Activia căpșuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de băut zmeură de 250g sau Activia light de băut ananas și mandarine de 250g și pregătește-te să plutești deasupra tuturor!

Intră pe aplicația „0% grăsime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-ți perechea de pantofi preferată și înscrie codul unic de pe oricare Activia Light. Poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse în aplicație, mai multe șanse de a câștiga pantofii pe care orice femeie și-i dorește.

Mai multe detalii despre promoție 0% grăsime, 100% stilgăsești pe pagina de Facebook Activia.

Când te simți bine în interior, plutești deasupra tuturor

* potrivit raportului Best Buy Award– România, 2013/2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu