Pages

joi, 5 septembrie 2013

Bebelus de 1,5 ani muscat de un maidanez! De fata!

Iubesc animalele dar iubesc mai mult oamenii. Sustin eutanasierea cainilor, ba ma ofer si voluntar sa ajut daca este nevoie! Puteti sa-mi sariti in cap, sa ma injurati, sa ma huiduiti...nu-mi pasa! Maidanezii trebuie eutanasiati! Sa va povestesc un caz despre un bebelus si un maidanez, salvat de pe strazi. O familie de pe o straduta din zona in care locuiesc, se ingrijeau de un maidanez. In cele din urma l-au adoptat, l-au luat la ei in curte. Dupa ani de zile in care l-au ingrijit si l-au hranit, cainele le-a multumit: L-au muscat pe bebelusul cuplului, in varsta de numai 1,5 ani! De fata! A avut nevoie de 6 copci! Bebelus, da??!!!! De fata, da??!!! Caine adoptat de pe strada, da??!!!

Petitie pentru eutanasierea cainilor!!! 

Un comentariu:

  1. O ALTA POVESTE


    Cinci câini maidanezi au devenit eroi în Argentina, după ce au salvat o fetiţă de 12 ani din mâinile unui nenorocit care vroia să o violeze. Presa locală susţine că incidentul s-a petrecut în 23 iunie, la 9.30 dimineaţa.



    Copila mergea singură pe stradă, îndreptându-se către casa unei mătuşi din cartierul Costa Azuld. Din senin, un bărbat a sări pe ea, i-a acoperit gura cu mâna şi a târât-o până într-un loc ferit de lume. În momentul în care a încercat să o abuzeze sexual, fetiţa a reuşit să ţipe. Aşa a atras atenţia maidanezilor din zonă.



    Câinii au apărut într-o fracţiune de secundă şi au început să-l muşte pe nenorocit, iar fetiţa a reuşit, astfel, să scape din mâinile bărbatului şi să se refugieze în casa unui vecin.

    Poate fi verificata pe internet aceasta stire chiar.

    RăspundețiȘtergere