Pages

marți, 4 noiembrie 2014

UPDATE! CONCURS!!! Vin sarbatorile! Castiga absorbante Lady Anion pentru 2 luni si porneste, fara grija, in cautarea cadourilor!

Lady Anion este singurul produs premium garantat şi testat de pe piaţă, din bumbac organic, cu banda impregnată cu turmalină care, prin încălzire, emite anioni şi infrarosii.
 Beneficiile: prevenirea iritaţiilor şi infecţiilor; prevenirea apariției şi dezvoltării bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor (fără adaos de arome şi parfumuri ce pot provoca alergii).
Ei bine, puteti castiga  premii frumoase de la partenerii mei si anume:
In functie de numarul de participante, se pot oferi 2 sau 3 premii, constand intr-un pachet de sarbatori, care va contine: 2 pachete Lady Anion Dayliner de 2 picaturi, 2 pachete Lady Anion Maxy Use Night de 5 picaturi, 2 pachete Lady Anion Tangaliner si 2 teste pentru determinarea nivelului pH-ului vaginal.

Lady Anion Dayliner de 2 picaturi – recomandat pentru zilele de menstruatie cu flux normal, dar si ca absorbant zilnic cu aripioare.
Lady Anion Maxy Use Night de 5 picaturi –cea mai mare putere de absorbtie de pe piata, recomandat in timpul noptii, datorita formei anatomice care previne orice fel de scurgeri si absoarbe lichidul pe parcursul intregii nopti, dar si in prima zi de menstruatie, pt flux foarte abundent.
Lady Anion Tangaliner de 1 picatura – recomandat pentru purtarea zilnica, odata cu lenjeria tanga. Ideal in special la purtarea lenjeriei din dantela, pentru ca Lady Anion elimina bacteriile si mirosurile neplacute produse de materialul sintetic.


Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Nimic mai simplu: lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti doua caracteristici majore prin care absorbantele Lady Anion se deosebesc de toate celelalte existente pe piata.
Concursul incepe in aceasta seara si se incheie pe data de 14 noiembrie, la ora 00.00.
Castigatoarea va fi anuntata pana luni, 17 noiembrie. (In functie de numarul de inscrieri pot fi doua sau trei premii).
Bafta!

Si acum sa va las si cateva indicii :)

Absorbantele obişnuite au în componenţă un conţinut ridicat de hârtie, plastic şi alte materiale, reciclate şi înălbite cu clor. Marea lor majoritate pot provoca erupţii cutanate, iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar, în special dacă femeile prezintă o sensibilitate mai mare a pielii, în zonele intime, şi sunt predispuse la infecţii bacteriene şi inflamaţii vaginale, în perioada menstruaţiei.In aproximativ două ore de utilizare a unui absorbant obişnuit, nesteril şi fără fibre naturale, se pot dezvolta circa 107 bacterii/mm2!
Absorbantele Lady Anion, prin mecanismul inovator de protecţie, dar mai ales prin materialele naturale din care sunt alcătuite (bumbac organic, bandăde turmalină cu emisie de anioni şi infraroşii), asigură nu doar protecţia, cişi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor (mai mult sau mai puţin temporare) cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.
Absorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului:

 





Stratul nr. 1.Protecţia suplimentară pe ambele părţi previne scurgerile laterale şi pătarea lenjeriei.
Stratul nr. 2.Suprafaţa mare de bumbac organic, cu uscare instantanee, oferă o senzaţie tactilă plăcută. Este foarte delicată cu pielea sensibilă, previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor, mâncărimilor şi a tuturor senzaţiilor neplăcute date de toate celelalte absorbante.
Stratul nr. 3.Banda cu emisie de anioni (6000/cm3) cu turmalină şi infraroşii neutralizeazămirosurile neplăcute (fără adaos de arome sau parfumuri care pot declanşa alergii) şi reglează PH-ul. Banda împiedică supravieţuirea şi dezvoltarea bacteriilor pe întreaga suprafaţă a absorbantului, fiind singurul absorbant steril de pe piaţă.
Stratul nr. 4.Primul strat de hârtie sterilizată şi nereciclată ghidează lichidul menstrual către polimerul superabsorbant.
Stratul nr. 5.Materialul biodegradabil din gel polimer asigură absorbţia instantanee a lichidului, permiţând absorbantelor să rămână tot timpul uscate.
Stratul nr. 6.Al doilea strat de hârtie sterilizată şi nereciclată, pentru protecţie suplimentară.
Stratul nr. 7.Materialul de bază, impermeabil pentru lichide, asigură o protecţie maximă.Permite aerului să circule şi elimină umezeala şi căldura.
Stratul nr. 8.Adezivul non-toxic, folosit în industria alimentară, pentru o mai bună fixare pe lenjerie.
Cele opt straturi transformă Lady Anion, dintr-un simplu absorbant, într-un mecanism inovator de protecţie completă şi prevenţie, respectând sănătatea şi fiind, în acelaşi timp, prietenos cu natura (prin toate componentele sale biodegradabile).

Pentru mai multe detalii despre produse vizitati http://anioncare.ro/
Cu drag,
Jijix
Si avem 2 castigatori!
Radu Roza si Voinea Cristina!
Felicitari! Pana maine astept un e-mail cu adresa unde vor fi livrate premiile.
 

66 de comentarii:

  1. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Multumim pentru acest concurs, produsele sunt foarte bune pentru ca am avut sansa sa le testez chiar eu!
    Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic, steril şi au în componenţă elementul inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni.

    RăspundețiȘtergere
  4. fb gina whim
    Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Absorbantele Lady Anion se deosebesc de toate celelalte absorbante existente pe piata deoarece sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile, sunt sterile, împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile,protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Absorbantele Lady Anion sunt CLAR diferite! In primul rand banda patentata de anioni. Apoi cele opt straturi de protectie si preventie! Si multe altele! Le folosesc de cateva luni bune si sunt foarte multumita si mai sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna si multumim pentru concurs,atat tie cat si celor de la Anion Care !
    Am avut ocazia sa testez aceste absorbante si sunt foarte multumita de ele.
    Absorbantele Lady Anion prin materialele naturale din care sunt alcătuite asigură protecţia,eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.
    O alta diferenta intre acestea si absorbantele obisnuite este faptul ca Lady Anion Care au în compoziţia lor 8 straturi protectoare.
    O zi minunata iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca pana acum absorbantele "igienice" pentru femei acopereau ( ca functionalitate ) o "necesitate" - de acum, prin gama Lady Anion absorbantele igienice pentru femei capata o noua dimensiune - aceea a ingrijirii sanatatii prin metode profilactice si terapeutice active.

    Principii active pur naturale
    Pe parcusul utilizarii sale, absorbantul Lady Anion nu foloseste alte principii decat cele naturale ( nu contine compusi chimici de sinteza). Prin utilizarea benzii cu ioni negativi (anioni) Winalite aduce in apararea sanatarii - procesul pur fizic, folosit de Natura pentru a curata aerul si a distruge bacteriile anaerobe. El fiind UNICUL de acest fel.Pentru a asigura lipsa oricarei griji si o eliminare completa a bacteriilor / mirosurilor neplacute, banda cu anioni produce 5959 de ioni negativi pe centimetru patrat. Astfel, pentru ca nu isi bazeaza activitatea pe compusi chimici de sinteza - Lady Anion - nu are contraindicatii.Doar materiale de calitate - pentru sanatate si confort
    In schimb, pentru Lady Anion protectia incepe inca de pe linia de productie, unde componentele sunt ferite de orice contaminare - prin aer sau prin contact cu pielea umana.

    De asemenea materialele folosite sunt pure si de cea mai inalta calitate ( nu sunt folosite materiale reciclate ) - nu contin mercur, plumb, formaldehide sau componente din plastic nonbiodegradabil - care din pacate sunt de gasit in aproape orice alt absorbant.

    Chiar si in timpul manipularii, absorbantele sunt protejate impotriva contaminarii secundare - invelisul pachetelor este din folie de aluminiu iar dupa desigilare pachetele se pot resigila usor.

    Pelicula de impermeabilizare - este permeabila doar pentru aer - asigurand aerisirea si mentinand zona uscata, iar bumbacul de calitate, dublu absorbant - ofera un grad mare de confort tactil in zonele de contact cu pielea.

    Lady Anion asigura protectia aseptica si confort de-a lungul intregului ciclu de utilizare. Pentru ca Lady Anion elimina in totalitate bacteriile ( care genereaza disconfort fizic ) si mirosurile neplacute, datorita actiunii tonice a ionilor negativi, dupa primele zile de utilizare, se remarca revenirea starii de buna dispozitie, de confort mental ( dispar durerile de cap ).

    De asemenea acolo unde exista infectii sau boli - se constata ameliorari ale simptomelor sau chiar eliminarea lor totala si revenirea starii de sanatate ( oricum Lady Anion nu se substituie medicatiei - fiind e un produs cu caracteristici profilactice si terapeutice dar nu un medicament).Lady Anion asigura protectia aseptica si confort de-a lungul intregului ciclu de utilizare.

    AERISIT, CURAT, MEREU USCAT, CONFORTABIL - iata definitia absorbantelor Lady Anion

    RăspundețiȘtergere
  10. Caracteristile absorbantelor Lady au in compoziţie 8 straturi protectoare, sterile, din materii prime de top, nereciclate, non-toxice, biodegradabile: hârtie pură sterilizată; bandă de bumbac organic, impregnată cu turmalină care,
    prin încălzire, emite anioni şi infrarosii; gel polimer organic; membrană pentru maximă protecţie împotriva scurgerilor de lichid, dar permeabilă pentru aer, ceea ce elimină umezeala şi căldura; adeziv alimentar non-toxic; ambalaj din folie folosită în industria alimentară, biodegradabil, resigilabil.
    Un concurs minunat, multumim!

    RăspundețiȘtergere
  11. Absorbantele Lady Anion asigură nu doar protecţia, ci şi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor (mai mult sau mai puţin temporare) cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.bsorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Absorbantele Lady Anion au in compoziţia lor 8 straturi protectoare. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic si asigura protectia, eliminarea bacteriilor, precum si preventia afectiunilor cu care femeile se pot confrunta: iritatii, inflamatii si infectari ale tractului urinar. Multumim pt. concurs!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ghizdavu iuliana simona;Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare

    RăspundețiȘtergere
  14. Liudmila
    Absorbantele Lady Anion au in compozitia lor 8 straturi protectoare,sterile,din materii prime de top,nereciclate,biodegradabile..Asigura nu doar protectia ci si eliminarea bacteriilor,precum si preventia afectiunilor cu care femeile se pot confrunta: iritatii,inflamatii etc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic, steril şi au în componenţă elementul inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni.Asigura nu doar protectia ci si eliminarea bacteriilor,precum si preventia afectiunilor cu care femeile se pot confrunta: iritatii,inflamatii etc.au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Printre caracteristicile pe care le au, absorbantele Lady Anion asigură nu doar protecţia, ci şi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor. De altfel, ele sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile, avand în compoziţia lor 8 straturi protectoare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  18. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, folosirea lor previne infectiile si alergiile. De asemenea u 8 stracturi protectoare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dicu Cristina Alexandra6 noiembrie 2014 la 15:48

    Fata de celelalte absorbante de pe piata, absorbantele Lady Anion sunt o minune, sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic. Acestea au in compoziţie 8 straturi protectoare, sterile, din materii prime de top, nereciclate, non-toxice, biodegradabile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Absorbantele Lady Anion sunt diferite de absorbantele de pe piata deoarece sunt realizate din bumbac organic, cu banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii. Acestea asigura pe langa protectie si eliminarea bacteriilor, precum si preventia afectiunilor cele mai frecvente la femei: iritatii, inflamatii si infectii ale tracatului urinar.De asemenea absorbantele Lady Anion au in compozitia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor produsului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt realizate din materiale naturale, biodegradabile, au banda cu emisie de anioni care previne infectiile, iritatiile, etc si au 8 straturi protectoare.Nu am primit mostra gratuita care se trimitea prin posta...s-a ratacit pe drum cred...dar am citi review-uri foarte bune despre ele si mi-ar placea sa le castig! Multumim pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
  22. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare. Multumesc pentru sansa de a castiga.

    RăspundețiȘtergere
  23. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Absorbantele Lady Anion sunt diferite de absorbantele de pe piata deoarece sunt realizate din bumbac organic, cu banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii. Acestea au in compoziţie 8 straturi protectoare, sterile, din materii prime de top, nereciclate, non-toxice, biodegradabile.

    RăspundețiȘtergere
  25. Claudia Simion, mail claudia_3187@yahoo.com. Am avut ocazia sa folosesc absorbantele Lady Anion si pot spune ca sunt intr-adevar diferite de cele deja existente pe piata. Ce le face atat de deosebite? In primul rand bumbacul organic din care sunt confectionate. Apoi banda de turmalina. Straturile de hartie sterila. Gelul polimer care absoarbe intantaneu lichidul, si lista poate continua. Per total, merita incercate si folosite.

    RăspundețiȘtergere
  26. 1-Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic
    2-Absorbantele Lady Anion au banda de turmalina

    RăspundețiȘtergere
  27. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, din bumbac organic, evitandu-se iritatiile si alergiile.
    Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.
    Multumesc pentru sansa! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic, steril şi au în componenţă elementul inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni.

    RăspundețiȘtergere
  29. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  30. buna multumim de concurs Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  31. Avramescu Evelina Mihaela
    Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic, steril şi au în componenţă elementul inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni.

    RăspundețiȘtergere
  32. Absorbantele Lady Anion sunt diferite de absorbantele de pe piata deoarece sunt realizate din bumbac organic, cu banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii. Acestea asigura pe langa protectie si eliminarea bacteriilor, precum si preventia afectiunilor cele mai frecvente la femei: iritatii, inflamatii si infectii ale tracatului urinar.De asemenea absorbantele Lady Anion au in compozitia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor produsului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Deosebiri fata de alte absorbante: preven iritaţiile şi infecţiile; prevenirea apariției şi dezvoltării bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor. Absorbante care nu trebuie sa lipseasca unei femei.

    RăspundețiȘtergere
  35. Absorbantele Lady Anion
    Oferă protecţie suplimentară pe ambele părţi si previne scurgerile laterale şi pătarea lenjeriei.
    Suprafaţa mare de bumbac organic, cu uscare instantanee, este foarte delicată cu pielea sensibilă, previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor, mâncărimilor şi a senzaţiilor neplăcute date de celelalte absorbante.
    Banda cu turmalină emite anioni şi neutralizează mirosurile neplăcute, împiedicând supravieţuirea şi dezvoltarea bacteriilor.
    Este compus din materiale sterilizate şi nereciclate, care asigură o protecţie maximă. Permite aerului să circule şi elimină umezeala şi căldura.

    RăspundețiȘtergere
  36. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile.
    absorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Radu Roza : Absorbantele Lady Anion previn iritaţiile şi infecţiile; previn apariția şi dezvoltarea bacteriilor; regleaza pH-ului vaginal; elimina mirosurile. Am auzit doar de bine despre ele si tare mult mi-ar placea sa le testez.

    RăspundețiȘtergere
  38. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  39. Absorbantele Lady Anion se deosebesc de celelalte absorbante de pe piata prin mecanismul inovator de protecţie, prin materialele naturale din care sunt alcătuite si prin faptul ca asigură nu doar protecţia, dar si eliminarea bacteriilor şi prevenţia afecţiunilor. De asemenea, au in compozitia lor 8 straturi protectoare.

    RăspundețiȘtergere
  40. Absorbantele Lady Anion previn iritaţiile şi infecţiile; previn apariția şi dezvoltarea bacteriilor; regleaza pH-ului vaginal; elimina mirosurile :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumim de concurs.
    Fb: Voinea Cristina
    1. Absorbantele Lady Anion, prin mecanismul inovator de protecţie, dar mai ales prin materialele naturale din care sunt alcătuite (bumbac organic, bandăde turmalină cu emisie de anioni şi infraroşii), asigură nu doar protecţia, cişi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor (mai mult sau mai puţin temporare) cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.
    2. Materialul de bază, impermeabil pentru lichide, asigură o protecţie maximă.Permite aerului să circule şi elimină umezeala şi căldura.

    RăspundețiȘtergere
  42. Absorbantele Lady Anion se deosebesc de celelalte absorbante de pe piata prin faptul ca nu au plastic ( fac alergie la cele care contin plastic) si au în compoziţia lor 8 straturi protectoare.

    RăspundețiȘtergere
  43. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  44. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  45. Absorbantele Lady Anion asigură nu doar protecţia, ci şi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor (mai mult sau mai puţin temporare) cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.bsorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului.
    FB:Janeta Ivan

    RăspundețiȘtergere
  46. curat,aerist ,te simti uscata,fara iritatii si mancarimi in zona intima si fara disconfort si grija ca ne trezim cu vreo pata cand ne lumea mai draga...multumim LADY ANION

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu am avut ocazia sa incverc aceste absorbante pana in prezent...
    Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  48. Absorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului. sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  49. Copilitza Fara Minte8 noiembrie 2014 la 05:53

    Absorbantele Lady Anion asigură nu doar protecţia dar şi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor. De altfel, ele sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile, avand în compoziţia lor 8 straturi protectoare.

    RăspundețiȘtergere
  50. Materialul biodegradabil din gel polimer asigură absorbţia instantanee a lichidului, permiţând absorbantelor să rămână tot timpul uscate.
    Adezivul non-toxic, folosit în industria alimentară, pentru o mai bună fixare pe lenjerie.

    RăspundețiȘtergere
  51. Absorbantele Lady Anion sunt confecţionate din bumbac organic, steril şi au în componenţă elementul inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni.

    RăspundețiȘtergere
  52. Absorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului. sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  53. stan luminita simonahttps://www.facebook.com/stan.luminitasimona Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  54. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  55. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  56. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile;sunt sterile, împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile,protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  58. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  60. Nicoleta Georgescu
    Absorbante Lady Anion se deosebesc de celelalte absorbante existente pe piata deoarece:
    1. sunt confectionate din bumbac organic cu banda impregnata cu turmalina care, prin incalzire , emite anioni si infrarosii
    2. prin mecanismul inovator de protectie asigura nu doar protectie , ci si eliminarea bacteriilor.

    RăspundețiȘtergere
  61. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, din bumbac organic, evitandu-se iritatiile si alergiile si au în compoziţia lor 8 straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului. Multumim de concurs

    RăspundețiȘtergere
  62. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale natural, bumbac organic, evitandu-se astfel iritatiile si alergiile. Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    Multuimim de concurs!

    Costache Maria

    RăspundețiȘtergere
  63. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere

  64. 1.Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale si bumbac organic, astfel se evita iritatiile si alergiile.
    2.Banda de turmalina din compozitia acestor absorbante emite anioni si infrarosii si contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  65. Absorbantele Lady Anion sunt confectionate din materiale naturale biodegradabile; sunt singurele absorbante sterile; împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile; protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel; pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare.

    RăspundețiȘtergere
  66. Caracteristicile majore ale absorbantelor LADY ANION sunt bumbacul organic, banda cu emisie de anioni si infrarosii si turmalina.

    RăspundețiȘtergere