Pages

joi, 27 noiembrie 2014

NOU: NIVEA lansează Laptele de corp cu Unt de Cacao! Hidratare intensă, pentru o piele irezistibilă!



În special în sezonul rece, tendinţa de uscare a pielii corpului poate să reprezinte o problemă apăsătoare, din cauza senzaţiei de disconfort pe care o creează. Pielea uscată îţi poate afecta chiar şi buna dispoziţie, deci ce ai spune de un ingredient minune, care să-ţi hidrateze pielea şi să o facă pur şi simplu delicioasă? NIVEA lansează NOUL Lapte de corp cu Unt de Cacao, pentru pielea uscată.


Untul de cacao este ingredientul erou pentru pielea uscată, fiind cea mai concentrată soluţie naturală de hidratare, bogată în vitamine şi minerale, cu efect antioxidant.

Arborele de cacao ar fi fost cultivat iniţial de maiaşi, în peninsula Yucatan din Mexic, iar apoi comercializat către aztecii care locuiau în zonele deşertoase din Mexic.

Untul de Cacao este cunoscut pentru efectul nutritiv, senzaţia de prospeţime, precum şi pentru strălucirea pe care o oferă pielii. În plus, conţinutul ridicat de vitamina E confera pielii o senzaţie delicată, pe termen îndelungat.


NOUL NIVEA Lapte de corp cu Unt de Cacao pentru pielea uscată conferă pielii hidratare intensă, precum şi catifelare de durată. Pielea uscată devine vizibil mai fină şi mai strălucitoare, pe durata întregii zile. Tehnologia Hydra IQ şi combinaţia de Unt Natural de Cacao şi Vitamina E asigură o absorbţie rapidă în piele, pentru catifelare de durată. Pielea va rămâne fină la atingere şi revigorată şi îţi va rasfăţa simturile cu un miros delicios de cacao.
Preţ:17.3 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu