Pages

vineri, 14 noiembrie 2014

Urasc sa calc...vreau ca hainele sa se calce singure si am gasit solutia :)

Ei bine, m-am inscris intr-o noua campnie de testare a BuzzStore. De data aceasta am primit o statie de calcat cu abur- Perfect Care Pure de la Philips. Am considerat ca este o campanie de testare extrem de potrivita pentru mine. Efectiv urasc sa calc...dar stiu ca trebuie sa o fac. Deci ce poate fi mai bun pentru mine decat un ajutor de nadejde care calca aproape singur hainele? :)) Am deja doua zile de cand  testez statia de calcat iar pana acum sunt chiar multumita. In weekend insa va urma testul cel mare: un morman IMENS de haine. Voi face poze si un video despre experienta. Pana atunci va povestesc putin despre minunata statie de calcat, asa cum o descrie producatorul:


Calcă hainele fără a fi nevoie să reglezi temperatura datorită tehnologiei revoluţionare OptimalTEMP. Cea mai compactă şi mai uşor de depozitat şi transportat staţie de călcat cu abur. 99% din calcar este eliminat, iar cartuşele anticalcar Pure Steam îi prelungesc durata de viaţă de 5 ori.
Caracteristicile produsului
  OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură
 • OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură

  Tehnologia OptimalTemp a staţie de călcat cu abur PerfectCare oferă întotdeauna o setare perfectă pentru toate hainele tale graţie: 1) Procesorului de Control Inteligent Avansat care setează combinaţia perfectă între abur şi temperatură 2) Generatorului de abur ProVelocity care oferă o performanţă constantă a aburului
 • 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare

  100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare
  100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură.
 • 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate

  100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.
 • Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

  Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelorAcest fier de călcat este testat şi aprobat de institute de experţi independenţi în domeniul textilelor pentru performanţa excelentă de călcare, precum DWI, IWTO, Woolmark. Este certificat prin standardul Woolmark Gold. Până în prezent, Philips cu tehnologia OptimalTEMP este singura marcă onorată cu standardul Gold de la Woolmark.
 • Rezervor de apă de 1,5 litri, pentru sesiuni de călcat îndelungate

  Rezervor de apă de 1,5 litri, pentru sesiuni de călcat îndelungate Cea mai compactă staţie de călcat cu abur este prevăzută cu un rezervor de apă de 1,5 litri şi îţi permite să calci până la 2 ore şi jumătate fără a realimenta.
 • Cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur

  Cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur Designul compact face ca aparatul dvs. să fie uşor de depozitat. Spaţiul nu va mai fi niciodată o problemă! Având o greutate foarte redusă, aparatul este uşor de transportat. Fierul uşor va transforma călcatul într-o activitate mult mai confortabilă.
 • Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurință

  Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurințăFixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă.
 • Cartuşul anticalcar furnizează un abur pur

  Cartuşul anticalcar furnizează un abur pur Cartuşele înlocuibile anticalcar PureSteam reprezintă cel mai eficient sistem pentru filtrarea calcarului la un generator de abur, asigurând o filtrare de până la 99%, chiar şi în condiţii de apă dură. Aparatul este garantat 5 ani împotriva problemelor legate de calcar. Aburul este curat şi durata de viaţă a produsului este prelungită de 5 ori. Inteligent, sistemul avertizează când este momentul înlocuirii cartuşului. În medie, un cartuş durează 3 luni. Pentru a utiliza aparatul în continuare, puteţi fie să utilizaţi apă demineralizată şi să păstraţi cartuşul vechi, fie să îl înlocuiţi cu un cartuş nou. Sunt incluse 2 cartuşe
 • Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

  Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de 5 minute, pentru a economisi energie.
 • Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g

  Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g PerfectCare Pure oferă un debit constant puternic de abur până la 120 g/min şi jet de abur suplimentar de până la 240 g. Este ideal pentru îndepărtarea rapidă şi perfectă a cutelor şi pentru jetul de abur vertical.
 • Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoară

  Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoarăDublaţi-vă viteza de călcare cu abur. Aburul de la fierul dvs. de călcat Philips pătrunde adânc în materiale, făcând călcatul rapid şi uşor, chiar şi pe materiale dificile.
 • T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele

  T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele T-ionicGlide este cea mai performantă talpă Philips. Aceasta oferă un nou standard de alunecare şi de rezistenţă la zgârieturi pentru fiarele de călcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma şi orificiile de ventilare atent proiectate asigură o distribuţie uniformă a aburului, pentru eliminarea cu uşurinţă a cutelor.                   
 • Cu drag,

  Jijix :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu