Pages

miercuri, 20 noiembrie 2013

Alege un stil de viata activ, cu seturile-cadou Rexona!



Iarna aceasta alege un stil de viata activ, traieste placerea oferita de activitatile in aer liber – plimbarile prin oras, pe munte, sporturile de iarna - stiind ca te poti bucura in acelasi timp de protectia antiperspiranta eficienta si senzatia de prospetime oferite de Rexona! 

Seturile-cadou Rexona pentru EA – Rexona Sexy si pentru EL – Rexona Cobalt includ, pe langa deodorantele antiperspirante cu care te-ai obisnuit, si geluri de dus, in editie limitata.
Rexona Sexy:

Fii activa si bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si parfum senzual. Alege setul-cadou Rexona Women: deodorant antiperspirant spray Sexy si gel de dus Mild Freshness, in editie limitata.
Deodorantul Rexona Sexy iti ofera protectie 48h impotriva transpiratiei si un parfum senzual care te va insoti intreaga zi.
Gelul de dus Rexona Mild Freshness (cu pH neutru si testat dermatologic) ingrijeste pielea si iti ofera o senzatie de catifelare si prospetime intreaga zi.
Rexona. Nu te lasa la greu!
Pret recomandat:  21.13 RON
Rexona Cobalt:

Fii activ si bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta! Alege setul cadou Rexona Men (deodorant antiperspirant spray Cobalt si gel de dus revigorant Ice Cool).
Deodorantul Rexona Men Cobalt iti ofera protectie antiperspiranta eficienta, gratie tehnologiei patentate MotionSenseTM – micro-capsule care se activeaza la miscare si asigura prospetime de durata si 48h de protectie impotriva transpiratiei. Te misti mai mult, esti mai protejat!
Gelul de dus Rexona Ice Cool (cu pH neutru si testat dermatologic) ingrijeste pielea si iti ofera o senzatie de prospetime revigoranta gratie mineralelor marine.
Rexona. Nu te lasa la greu!
Pret recomandat:  21.13 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu