Pages

duminică, 21 decembrie 2014

Alege un look de vedetă fără a compromite sănătatea firului de păr cu gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului de la Philips!

Femeia modernă trăieşte în viteză, îşi împarte timpul între familie, job şi prieteni, jonglează cu deadline-urile şi nu uită niciodată datele aniversărilor celor dragi. Cu toate acestea, femeia, cochetă prin natura sa, îşi doreşte să aibă mereu un look bine pus la punct, completat de o coafură impecabilă.
Indiferent dacă preferi o coafură lejeră sau sofisticată, cu gama profesională de îngrijire a părului de la Philips - uscatorul profesional Philips HPS920 şi placa de păr profesională HPS930 - obţii rapid, în propriul cămin, stilul dorit, fără a compromite sănătatea firelor de păr.
Uscătorul profesional de păr Philips HPS920 a fost creat special pentru o putere mare de uscare, în timp ce protejează părul împotriva supraîncălzirii, iar placa profesională de păr Philips HPS930 te ajută să îţi îndrepţi părul mai repede şi mai uşor, având plăci acoperite cu titan, extrem de rezistente, care transferă rapid căldura şi scad riscul de deteriorare a podoabei capilare.




Coafură de vedetă, fără să apelezi la hair stylist

Gama profesională pentru îngrijirea părului de la Philips este preferata Laurei Cosoi, cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să îşi aranjeze singură părul, fiind admirată pentru rezultatele obţinute. „Folosesc în ritualul meu de aranjare a părului produsele din gama profesională Philips deoarece îmi acoperă toate nevoile în materie de styling. Atât uscătorul de păr cât si placa pentru îndreptat mă ajută să obţin orice coafură doresc, într-un timp foarte scurt şi îmi protejează totodată firul de păr. Aspectul îngrijit şi sănătos al părului este esenţial pentru imaginea mea”, spune artista.
 
Uscătorul profesional de păr Philips HPS920 vine cu o putere mai mare de uscare, dar şi cu o componentă inovatoare pentru protecţie, constând în duza Style & Protect care împiedică supraîncălzirea părului, fără a diminua capacitatea de a obţine o coafare impecabilă. În momentul coafării sau al uscării, duza se apropie de obicei foarte mult de păr. Duza Style&Protect forțează deschiderea clapetei când părul se încălzește prea mult, dizolvând căldura excesivă, astfel încât părul să fie protejat şi să nu se deterioreze prin supraîncălzire. 

Caracteristicile care fac dintr-un uscător de păr unul profesional sunt motoarele AC (curent alternativ), de lungă durată, mai puternice, dar și mai grele; cablul lung de alimentare de 3 m; suflu de aer rece, care fixază coafura; duzele subțiri sunt tipice pentru un styling și periere ușoară. Totodată, uscătorul profesional de păr preîntâmpină electrizarea părului gratie tratamentului cu ioni.
Dacă după uscare preferi însă, părul întins, cu placa profesională de păr Philips HPS930 poţi obţine rezultate impecabile în doar 10 secunde.

Încălzitorul său de înaltă performanţă şi transferul rapid de căldură îţi oferă o îndreptare mai rapidă, cu minimum de efort. Placa Philips HPS930 îţi oferă un plus de îngrijire cu ajutorul tratamentului cu ioni negativi care elimină electricitatea statică şi netezeşte cuticulele părului pentru a-i intensifica strălucirea.
Plăcile cu invelis din din titan ale produsului Philips HPS930, cu o lungime de 110 mm, ajută la reducerea frecării, părul tău fiind astfel protejat împotriva deteriorării.
Urmăreşte-o aici pe Laura pentru a învăţa cum poţi obţine un look de vedetă folosind uscătorul şi placa profesională de păr Philips HPS930.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu