Pages

joi, 22 ianuarie 2015

NIVEA îţi prezintă cele mai eficiente metode de luptă împotriva ridurilor, în funcţie de vârstă!

Lupta împotriva ridurilor, oh, un subiect atât de controversat! Fie că te apropii de 30, sau eşti deja la 40, NIVEA îţi prezintă cele mai eficiente soluţii antirid şi respectiv antiage.
 

Cum alegi gama de îngrijire a tenului care ţi se potriveşte?
LA 30 + SPUNE BUN VENIT PRIMEI TALE GAME ANTIRID şi luptă împotriva ridurilor cu fericire şi Q10 Plus!

Continuă să zâmbeşti, în ciuda anilor care trec! Luptă împotriva ridurilor cu fericire şi .... cu un mic secret - Coenzima Q10. Aceasta este o substanţă activă care se regăseşte în mod normal în piele, însă odată cu vârsta, nivelul ei scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. Gama NIVEA Q10 ajută tenul în lupta împotriva ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii.
30 + Gama NIVEA Q10 Plus îţi oferă îngrijire în armonie cu tenul tău: ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratată - pentru un ten mai tânăr, mai catifelat.
 

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi

Preţ: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte Preţ: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de ochi 

Preţ: 39,92 lei, 15ml
 
 
LA 40 + E TIMPUL PENTRU O GAMA ANTIAGE PERFORMANTA, ce conţine un power cocktail pentru reîntinerirea tenului tău!

Cea mai recentă inovaţie NIVEA din segmentul produselor “performance anti-age” conţine un cocktail eficient şi inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie unică ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului. Produsele din gama Cellular Antiage reduc gradul de apariţie a ridurilor, redau fermitatea şi cresc nivelul de elasticitate al pielii.

40 + Gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE este cea mai avansată soluţie anti-age, o gamă performantă care reîntinereşte aspectul tenului tău, determinând celulele sale să se comporte din nou ca unele tinere.
 
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de zi
Preţ: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de noapte
Preţ: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de ochi
Preţ: 55.40 Lei
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu