Pages

miercuri, 17 decembrie 2014

De sărbători, fashion icon look cu noua colecție de eșarfe Snowflakes, by Magnolia Scarves

Când port o eșarfă de mătase mă simt femeie, o femeie frumoasă”, o declarație din anii ’40 a fashion icon-ului Audrey Hepburn care rămâne validă și azi și care influențează numeroase femei din întreaga lume. Accesoriu style statement pentru Hepburn, Grace Kelly, Catherine Deneuve, eșarfa “vorbește” cel mai bine despre personalitatea unei femei.
Pornind de la acest insight prețios au fost create eșarfele Magnolia Scarves, pentru a celebra unicitatea feminină, frumusețea fiecăreia dintre noi.

Realizate 100% din mătase naturală și cu elemente subtile Swarovski, eșarfele M Scarves conferă strălucire și exclusivitate oricărei ținute pe care alegem să o purtăm. Imprimate cu design-uri unice, generate digital într-o varietate de combinații grafice și tonuri specifice, eșarfele Magnolia Scarves pot fi personalizate în funcție de individualitatea celei care le poartă, complimentându-i stilul vestimentar, fie că este vorba de ținute de zi sau de ținute pentru ocazii speciale, precum Ajunul Crăciunului sau Revelionul.


Noua colecție de iarnă Snowflakes redă în modul cel mai sugestiv unicitatea fiecărei eșarfe Magnolia Scarves. Asemenea fulgilor de zăpadă, unici precum cristalele de gheață care îi alcătuiesc, fiecare print, fiecare eșarfă din această colecție este diferită și ne spune o poveste. 

Modelul Kaleidoscope Skies privește și ilustrează, prin cilindrul unui caleidoscop, povestea zborului unor stoluri de păsări deasupra copacilor ninși, iar fiecare print din acest model prezintă un cadru nou din călătoria lor. Disponibil în trei variante de printuri, în nuanțe iernatice de alb, gri și auriu, acest model de eșarfe este perfect pentru noaptea Ajunului de Crăciun.

Endless Magnolia imaginează însuși spiritul brandului, frumusețea feminină, nobilă, delicată ilustrată printr-o spirală de flori de magnolie, care își continuă povestea în fiecare print, surprinzându-ne cu melanjuri mereu diferite de dispuneri grafice și culori. Eleganța florilor de magnolie și nuanțele puternice de fucsia, albastru și mov-prună recomandă aceste eșarfe drept accesoriul-bijuterie ideal pentru noaptea de Revelion.

Colecția capsulă conține 4 modele de eșarfe: Kaleidoscope Skies, Endless Magnolia, Dancing Snowflakes și Blossoming Tree, disponibile într-o varietate de printuri unice ce pot accesoriza atât ținute casual cât și ținute elegante, conferindu-le strălucire și eleganță.
Unică, personală și prețioasă, eșarfa Magnolia Scarves este accesoriul-cadou perfect ce va fi apreciat de orice femeie, o va face să se simtă specială, elegantă, feminină, frumoasă.
Magnolia Scarves, each scarf like no other
Love it before you see it. Feel it before you touch it.
www.mscarves.ro

Showroom Magnolia Scarves & Accessories: Strada Dobrota, nr 12, piața Floreasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu