Pages

vineri, 20 decembrie 2013

Noul ondulator conic cu înveliş din catifea Philips. Pentru bucle şi onduleuri minunate

Noul Philips ProCare HP8619 îţi protejează părul în cel mai delicat mod şi te ajută să ai, pe lângă un păr strălucitor, şi un păr sănătos, eliminând riscul de ardere accidentală a mâinilor în timpul coafatului.

Pentru a preveni riscul arderii accidentale a mâinilor în timpul coafatului și pentru a proteja în același timp părul, Philips a dotat ondulatorul conic cu un înveliș delicat din catifea. În plus, șuvițele de păr nu mai alunecă de pe tamburul ondulatorului, iar tu te coafezi în condiții depline de siguranță și confort.

 
O altă protecție a noului ondulator conic de la Philips o reprezintă Indicatorul unic Curl Ready care te anunță când bucla este gata prin emiterea unei alerte sonore. Este atât de simplu, cu ajutorul afișajului digital alegi setarea potrivită în funcție de tipul tău de păr, iar ondulatorul selectează automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde pentru fiecare șuviță de păr, în funcție de temperatura pe care ai setat-o. Această funcţie inovatoare te ajută să obţii bucle şi onduleuri minunate fără a supraîncălzi părul, pentru că nu vei mai ține șuvița de păr mai mult decât trebuie pe ondulator.
Tamburul ondulatorului Philips este conic, având dimensiuni de la 13mm (vârful) la 25mm (baza) și te va ajuta să dai buclelor tale un aspect natural. Mai mult, timpul de încălzire de 45 de secunde, cablul de alimentare cu articulaţie, suportul integrat pentru aşezare, oprirea automată dupa 60 de minute, toate aceste caracteristici fac din noul ondulator conic Philips ProCare un produs remarcabil, uşor de folosit şi extrem de sigur!

Creezi bucle minunate, atât de simplu!
Periază părul pentru a-l descurca. În funcție de rezultatul dorit, desparte părul în șuvițe de la 2 la 4 cm (șuvițe mai groase pentru onduleuri mai mari sau șuvițe mai subțiri pentru bucle strânse). Setează temperatura potrivită tipului tău de păr (160°C pentru  păr subțire, 170-180°C pentru păr normal și 190-200°C pentru păr gros). Ține ondulatorul vertical și îndreaptă-l în direcția opusă capului și feței. Înfășoară suvița de păr, în spirală, începând de la rădăcina părului, de la capătul mai lat al tamburului spre vârf. Prinde cu degetele vârfurile șuviței la capătul rece al ondulatorului și apasă indicatorul Curl Ready. Semnalul sonor va marca începutul duratei de coafare. Când bucla este gata, vei auzi o alerta sonoră repetată de trei ori. Atunci trebuie să eliberezi șuvița, începând de la vârf spre rădăcină. Repetă procedura pentru toate șuvițele. Pentru a încheia, desparte buclele cu degetele și înfășoară fiecare buclă mai mică în jurul degetului pentru un plus de definiție.
Câteva trucuri pentru a coafare impecabilă cu noul ondulator conic cu înveliș de catifea Philips ProCare HP8619:
·         Cu cât șuvița este mai subțire, cu atât bucla va fi mai strânsă.
·         Pentru o coafură cu aspect modern, începe bucla de la nivelul pomeților și lasă câțiva centrimetri de la vârf neondulați.
·         Poți da volum părului cu ajutorul ondulatorului Philips. Ține o șuviță de păr la un unghi de 90 grade față de scalp. Pune tamburul ondulatorului la 1 cm distanță deasupra rădăcinilor (încearcă să nu atingi scalpul) și așază șuvița de păr pe cel mai lat capăt al tamburului.
·         Dacă părul tău este ondulat în mod natural utilizează ondulatorul doar pentru câteva șuvițe din partea de sus, pentru a accentua de jur împrejur buclele.
·         După ce ai terminat de coafat, lasă buclele să se răcească complet înainte de a le peria (cu o perie moale sau cu degetele).
·         Pentru bucle bine definite, nu peria părul după ondulare. Pentru un păr cu aspect ondulat, voluminos, poți peria ușor buclele cu o perie cu peri naturali. Periază mai întâi vârfurile și avansează spre rădăcini.
Preţ produs: 210 lei (preţul produsului variază în funcţie de magazin).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu