Pages

duminică, 29 decembrie 2013

Dăruiește BINE cu un gest simplu: SHARE și donezi 1 IAURT



Danone lansează aplicația de Facebook 1 iaurt pe zi poți dărui, dă 1 SHARE pentru copii!”, prin care participanții pot dona un iaurt copiilor aflaţi în situaţii dificile. Prin această inițiativă Danone își propune să ofere consumatorilor posibilitatea de a fi parte dintr-un demers generos pentru cei care au nevoie de sprijin, dar și să dea mai departe informații utile despre beneficiile consumului zilnic de iaurt ca parte a unui stil de viață sănătos.
Aplicația va fi activă pe pagina de Facebook „Iaurtul Danone” în perioada 24 decembrie 2013 și 26 ianuarie 2014 și va oferi fiecărui participant ocazia de a „descoperi” care sunt beneficiile iaurtului, pentru ca apoi, cu un simplu Share, să doneze un iaurt. Pentru fiecare SHARE primit, Danone va dona un iaurt către copiii de care au grijă mai multe asociații și fundații umanitare.
Mai multe SHARE-URI, mai multe iaurturi pentru copii.
Iaurtul este un aliment viu și o sursă importantă de calciu, potasiu, fosfor, zinc, proteine și fermenți lactici activi, elemente esențiale pentru o alimentație sănătoasă și benefice dezvoltării echilibrate a copiilor.
Intră pe pagina de Facebook „Iaurtul Danone”, accesează aplicația "1 iaurt pe zi poți dărui, dă 1 SHARE pentru copii!” și alătură-te misiunii Danone de a dărui sănătate prin alimente. Descoperă beneficiile acestui aliment elementar și ajută un copil să se bucure de toată bunătatea iaurtului: https://apps.facebook.com/share_danone/.
####
Aplicația face parte din campania educațională “1 iaurt pe zi, sănătatea ți-o menții”, pe care Danone o derulează în perioada noiembrie 2013 - decembrie 2014. Prin această campanie, Danone își propune să reamintească importanța unui stil de viață echilibrat și principalele beneficii ale consumului zilnic de iaurt, în contextul în care tot mai mulți români se confruntă cu probleme de sănătate provocate sau favorizate de alimentația nesănătoasă și lipsa de mișcare.
În plus, aplicația de Facebook 1 iaurt pe zi poți dărui, dă 1 SHARE pentru copii!” este o continuare naturală a seriei de inițiative umanitare pe care Danone le-a derulat în ultimii ani. Numai în 2013 Danone a donat iaurturi în valoare de peste 1 milion de RON către 40 asociații și fundații umanitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu