Pages

joi, 21 august 2014

Revigorează-ți simțurile cu Dove GoFresh Revive

Un cocktail răcoros, briza plăcută a mării, ploile calde … ne trezesc în fiecare vară simțurile și ne reamintesc să ne bucurăm de viață. Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire și te invită să-ți revigorezi simțurile cu noua gamă Dove GoFresh Revive.


Descoperă-ți frumusețea naturală și lasă-te învăluită de senzația de prospețime oferită de gelul de duș și deodorantele antiperspirante cu parfum proaspăt de rodie și lămâiță.
Bucură-te de o piele hidratată şi îngrijită cu gelul de duș Dove GoFresh Revive. Datorită formulei inovatoare cu agenţi de curăţare delicaţi şi Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, gelul de duş nutritiv Dove Go Fresh Revive hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi îi redă frumuseţea naturală, chiar din timpul duşului.



Deodorantele antiperspirante Dove GoFresh Revive (spray și roll-on) oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijesc pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată.
Bucură-te de prospețimea parfumului fructat și revigorant de rodie și lămâiță.


Revigorează-ți simțurile cu Dove GoFresh Revive!
Prețuri recomandate:
Gel de duș Dove GoFresh Revive cu parfum de rodie și lămâiţă 250 ml, 500 ml –13,52 lei; 18,99 lei
Deodorant antiperspirant spray Dove GoFresh Revive 150 ml –13,86 lei

Deodorant antiperspirant roll-on Dove GoFresh Revive 50 ml – 13,14 lei

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu