Pages

duminică, 8 iunie 2014

Răcoreşte-te la soare cu noul NIVEA Sun Protect&Refresh Invisible Spray!Vară, soare, plajă, mmmm, cât le-am mai aşteptat! E momentul să profiţi de ele din plin şi să-ţi îmbunăţăţeşti starea de spirit. Iar soarele e aliatul tău, aşa că încarcă-te cu energie pozitivă!
 Totuşi nu uita de protecţie şi ai grijă de pielea ta în momentele de relaxare de la plajă.  Cu noul NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Spray ai scăpat de senzaţia neplăcută de piele uleioasă şi lipicioasă!
Vara asta bucură-te în voie de soare şi transformă aplicarea unui produs cu protecţie solară într-un moment plăcut, răcoritor!

INOVAŢIE: 3 beneficii într-un singur produs - protecţie solară, senzaţie de răcoare şi piele mătăsoasă.
NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Spray combină protecţia imediată şi foarte eficientă UVA/UVB cu un efect de răcorire natural, datorită mentolului din compoziţie. Produsul este rezistent la apă, se aplica foarte uşor, şi este rapid absorbit în piele, fără a lăsa urme.


Preţ SPF 20; 200 ml: 37,41 lei 
Preţ SPF 30; 200 ml: 40,81 lei          
Preţ SPF 50; 200 ml: 44,22 lei

NIVEA Sun Protect & Refresh Spray Aerosol! Produsul protejeaza intregul corp, din toate unghiurile. Spray-ul combina protectia foarte eficienta UVA/UVB cu un efect de racorire a pielii, in mod natural. Se absoarbe rapid in piele si asigura o protectie imediata, lasand pielea matasoasa.

                           Preţ SPF 20: 200 ml , 37,41 lei
                           Preţ SPF 30: 200 ml, 40,81 lei  
                           Preţ SPF 50: 200 ml, 44,22 lei
Mai multe informaţii despre produsele NIVEA Sun găseşti accesând www.NIVEA.ro
*** Abia astept caldura sa pot incerca produsele :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu