Pages

miercuri, 18 iunie 2014

Mega coafuri cu NOUA gamă de styling NIVEA Mega Strong!
Descoperă noua gamă de produse de styling, NIVEA Mega Strong.
Un coc cuminte pentru birou sau unul elegant pentru un eveniment de seară, o coafură specială pentru o noapte de petrecere sau un accesoriu pentru păr bine fixat, vara aduce cu sine câte o coafură pentru fiecare stare de spirit!


În anotimpul cald, styling-ul prea frecvent şi factorii de mediu pot dăuna părului. Aşadar,  este foarte important sa alegi produsele de styling eficiente, care să aibă grijă de părul tău şi care să te ajute să îţi pui în valoare stilul personal.
Noua gamă de styling NIVEA MEGA STRONG oferă părului tău fixare mega puternică şi de lungă durată, îngrijindu-l în acelaşi timp, fără a-l încărca. Formula unică din compoziţia noii game de styling este alcătuită dintr-o combinație perfect echilibrată de ingrediente care oferă fixare puternică şi îngrijire cu vitamine esentiale. Polimerii speciali oferă fixare de lungă durată pentru un păr cu flexibilitate şi volum, iar sistemul de protecţie cu Keratină acoperă straturile naturale de keratină din firul de păr, ferindu-l de agresiunea factorilor externi. Panthenolul îngrijeşte părul, prevenind uscarea sa, iar filtrele UV protejează împotriva razelor nocive ale soarelui.

Spray Fixativ NIVEA Mega Strong - Finisaj mega puternic, pentru întreaga zi.
Sistemul de protecţie cu keratină şi filtre UV păstrează părul sănătos, iar polmerii puternici din compoziţie oferă mega fixare, pe parcursul întregii zile. Panthenolul lasă părul fin şi uşor de pieptănat, fără senzaţia de încărcare, fără păr lipicios! 250 ml, 15.78 lei

Spumă pentru păr NIVEA Mega Strong  - Protecţie termică şi îngrijire activă pentru o fixare mega puternică şi de lungă durată.
Combinaţia bine echilibrată de ingrediente de fixare şi de îngrijire cu vitamine esenţiale oferă părului forma pe care ţi-o doreşti. Polimerii speciali oferă părului tău un stil flexibil, plin de volum, iar Keratina din compoziţie protejează stratul natural de keratină al părului. Panthenolul îngrijeşte şi protejează părul împotriva uscării, iar filtrele UV combat daunele provocate de radiaţiile nocive ale razelor solare. 150 ml, 15.78.lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu