Pages

luni, 12 mai 2014

UPDATE! CONCURS!Castiga 5 seturi de produse DOVE!

Update: Concursul se prelungeste pana vineri, inclusiv! Bafta
Dove lanseaza Dove Mirrors - o noua campanie construita in jurul unui spot video. Prin intermediul acesteia Dove incurajeaza femeile sa-si descopere frumusetea si sa zambeasca atunci cand se privesc in oglinda.

 Filmul subliniaza discrepanta dintre reactiile femeilor adulte si cele ale fetelor aflate la o varsta frageda, atunci cand sunt in fata unei oglinzi. 

Campania are la baza cel mai recent studiu Dove conform caruia una din trei femei recunoaste ca se simte incomod si isi zambeste foarte rar atunci cand se priveste in oglinda. Femeile sunt cel mai aprig critic al felului in care arata, atunci cand se privesc concentrandu-si mai degraba atentia asupra defectelor.

Ei bine, pornind de la aceasta campanie, dam startul unui CONCURS! Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare, prin care sa raspundeti la o intrebare simpla: Tu ce vezi cand te privesti in oglinda?
Premiile vor fi 5 seturi de produse Dove! 
*** Concursul se adreseaza celor din Bucuresti, caci voi inmana personal premiile. Sau daca nu sunteti din Bucuresti, sa aveti pe cine trimite la intalnire, pentru predarea premiului. 
Concursul incepe astazi si se termina duminica seara!

Despre premii:

Pentru a ajuta femeile să fie frumoase în fiecare zi, Dove a creat produse inovatoare, cu formule hidratante, care ajută la redarea frumuseţii naturale a pielii şi părului.

·         Săpunul-cremă Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi pH neutru este mult mai delicat decât un săpun obişnuit şi nu usucă pielea aşa cum fac săpunurile obişnuite.
·         Gelul de duş nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un amestec unic de agenţi de curăţare delicaţi şi lipide proprii pielii, care în timpul duşului se depun pe suprafaţa pielii şi se absorb în mod natural, ajutând la refacerea barierei de protecţie a pielii.
·         Deodorantele antiperspirante Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi vitamina E oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijește delicat a pielea subraţului
·         Laptele de corp Dove Essential Nourishment beneficiază de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenți nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi previn descuamarea acesteia.
·         Samponul Dove Intense Repair are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea keratinei, proteina vitala a firului de par - solutia ideala pentru par degradat.

Succes!
Jijix.

18 comentarii:

  1. Atunci cand ma uit in oglinda vad o persoana frumoasa. Dincolo de aspectul fizic, frumusetea se citeste in ochi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vad cand ma uit in oglinda? Ma vad si ma iubesc pe mine asa cum sunt:
    optimista, mereu cu zambetul pe buze, puternica, cateodata vulnerabila,
    frumoasa si plina de viata!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ma uit in oglinda vad o femeie implinita, puternica, increzatoare si cu o vointa de fier.. Vad o femeie, ingrijita, cocheta, atractiva, frumoasa, care pe zi ce trece arata din ce in ce mai bine; inaintarea in varsta o face tanara si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rodica Constantin12 mai 2014 la 21:12

    Rodica Constantin

    In oglinda imi vad viata, imi vad cariera, imi vad copii realizati, imi vad nepotii care ma striga mamaie si alearga in jurul meu. In acelasi timp vad o femeie cu o varsta venerabila, o femeie peste a carei piele anii si-au pus amprenta, insa nu si peste suflet, care este inca tanar. Vad o femeie frumoasa atat la interior cat si la exterior, o femeie implinita, linistita, multumita de ea si de realizarile sale :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Raluca Anghelache13 mai 2014 la 07:47

    Ce vad cand ma uit in oglinda? Pe mine!!! O tipa misto, zic eu, serioasa si cu multa incredere in ea. Am invatat ca sunt singura pe care ma pot baza in orice situatie, asa ca mi-am cladit o incredere uriasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ioana cristina13 mai 2014 la 09:51

    In oglinda vad o femeie frumoasa, cu defecte si calitati, ca toate celelalte. o femeie de care-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand ma uit in oglinda vad frumusetea tuturor femeilor care m-au precedat in familie, le vad ca si cum ar fi langa mine, vad incredere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand ma privesc in oglinda vad un zambet strengar si o privire zglobie! Sunt ale unei femei implinite, ale unei mame fericite, care are incredere in ea si in frumusetea ei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Floarea Nedelcu14 mai 2014 la 11:15

    Cand ma privesc in oglinda zaresc chipul unei bunicute vesele si pline de viata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand ma privesc in oglinda vad o femeie sigura pe ea, cu calitati si defecte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, ce initiativa frumoasa, Dove! Asa da! O initiativa care pe mine ma provoaca sa ma analizez si sa ma descopar mai mult.
    Frumusetea. Frumusetea este chipul pe care il vad chiar daca inchid ochii, este cantecul pe care il aud chiar daca imi astup urechile.
    Femeie fiind, ma privesc in oglinda destul de des; dimineata cand ma trezesc, imi zambesc in oglinda, si aleg ca acesta sa fie inceputul unei zile cu zambet!
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica, matura, responsabila, vad frumusetea pe care Cel de Sus a pus-o in mine si stiu ca exact asa cum sunt acum, naturala, frumoasa, sunt iubita, apreciata, pretuita. Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu. Am invatat doar ca dincolo de frumusetea fizica, se afla cea sufleteasca, la fel de importanta, caci din ea ies izvoarele vietii.
    Apreciez frumusetea naturala si incurajez pe toate femeile
    sa se priveasca in oglinda cu placere. Dragelor, sunteti frumoase!!!! Si va provoc sa va admirati frumusetea atunci cand va priviti in oglinda si sa zambiti! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmm…Interesanta tema. Parca ieri atunci cand priveam in oglinda vedeam o fata gingasa de copil care, ori se juca cu papusile, ori canta in fata ei, sau umbla pe furis in trusele de farduri ale mamei intr-un moment de neatentie.
    Mai trecu cativa ani si parca ma imaginez prin clasa a VIII-a petrecand o ora pe zi inainte sa plec la scoala aranjandu-mi parul care nu statea niciodata asa cum vrioam eu, perfect, pentru a intoarce cat mai multe priviri pe strada.
    Acum, ajunsa in ultimile 3 saptamani de liceu parca ma feresc intr-un fel sa ma privesc. Cand ma vad fac o analogie cu trecutul si parca imi doresc sa retraiesc macar careva clipe din copilaria mea. Desi am avut o copilarie fericita parca tot tind sa cred ca nu am profitat la maxim de ea.
    As vrea ca atunci cand ma privesc sa vad acea fetita de odinioara mereu cu gropite in obraji si cu zambetul pe buze.
    Oglinda cred ca ma cunoaste cel mai bine. A stiut mereu cand am fost suparata si fericita, imi stie toate "pretentiile" vestimentare si de ingrijire. Ma ajuta indirect sa iau o decizie finala atunci cand vreau sa ma imbrc mai altfel si in ea vad tot ceea tine de mine insami.
    Privesc in oglinda si vad o persoana increzatoare si stapana pe sine, o adolescenta care niciodata nu are timp sa se arajeze suficient atunci cand pleaca la ora 6 dimineata de acasa pentru a fi la 7 deja in banca scolii. Fiind o persoana mai timida oglinga ma ajuta intr-un fel sau altul sa ma exteriorizez si imi da incredere. In fata ei imi pot controla anumite gesturi pe care eu una nu le puteam vedea si poate cel mai important lucru este ca oglinda ma ajuta foarte mult sa invat comentariile. Dupa ce il citesc de 2-3 ori fug repede si monologhez cu aceasta ce am retinut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmmmm ... Buna intrebare si greu, in acelasi timp. Ca si atunci cand trebuie sa te descrii in cateva cuvinte. Al naibii de greu. :D Buuuut, I could try.
    Am zile cand ma vad frumoasa sau urata, atat fizic cat si psihic, insa de cele mai multe ori vad o adolescenta [desi am trecut de mult de perioada aceea], energica, optimista [secretul meu numarul 1], ambitioasa, increzatoare, care vrea sa-i molipseasca pe cei din jurul ei cu buna dispozitie, careia i se citesc dezamagirile si esecurile pe chip si-n suflet, dar care are puterea sa se ridice de fiecare data dupa o perioada de genul acesta, puternica, independenta, care zambeste pana si cu ochii atunci cand este fericita [da! zambesc foarte mult – si-n oglinda - , chiar si atunci cand dau de greu; secretul meu numarul 2. :D], entuziasmata de tot ce-o inconjoara ca un copil in dimineata de Craciun, si lista poate continua. Chiar am fost intrebata de-un prieten, acum cateva saptamani, de ce zambesc mereu. :)) I-am raspuns: ”Asa sunt eu. :D”
    Orice stiu si vad referitor la persoana mea, se poate schimba de pe o zi pe alta, in functie de starea mea de spirit, de povestile traite, de persoanele cu care intru in contact, de tot ce ma-nconjoara. Aleg si vreau sa fac in viata doar ce-mi face placere, nu traiesc dupa cum dicteaza societatea si nu plec urechile la ce spun ceilalti despre mine. Un mic rebel, as putea spune, dar aceasta “reteta” imi asigura linistea interioara.
    FB: Alexandra Gavrilă

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand ma privesc in oglinda, vad o fata frumoasa, cu ridurile varstei, dar totusi cu un ten curat si luminos; imi vad ochii si in ei toate experientele prin care am trecut, imi vad gura, frumos conturata, care incepe sa schiteze un zambet din ce in ce mai mare si-mi zambesc mie insami, in oglinda, pentru ca imi place ce vad, chiar daca nu sunt perfecta. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. darul lui Dumnezeu pentru om, pentru mine fara de care, sincer, nu stiu daca as putea sa ma bucur de tot ce ne ofera viata: doi ochi mari, frumosi plini de speranta, sinceritate, iubire care nu inceteaza sa vada si partea buna a vietii agitate pe care noi insusi o ducem.....zambesc pentru azi si ziua de maine...

    RăspundețiȘtergere
  16. Roxana Timocel21 mai 2014 la 19:10

    Cand ma uit in oglinda vad un chip care o zi e trist, alta fericit, dar cu toate astea trece prin toate si merge inante cu capul sus! Si, da, MA IUBESC!! :) Ma bucur, cand, ma alint si spun ca nu sunt draguta, iubitul imi spune ca sunt cea mai frumoasa!! :) Prin cuvintele unor oameni dragi, prind(em) mult mai multa incredere in propria persoana!! Privitul in oglinda nu-mi arata doar frumusetea fizica, ci si cea interioara, si, e ciudat, cum doar privindu-ma in oglinda constientizez faptele care le fac, de unele nefiind mandra deloc! Nu sunt o persoana perfecta, am defectele mele, dar fac tot posibilul pentru a le remedia si a ma putea privi cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma uit in oglinda mai mereu.Imi place sa fiu aranjata oriunde m-as duce.Cand ma privesc in oglinda, imi vad toate defectele,calitatile grijile de pe frunte,tristetea sau fericirea din ochi si de pe buze.Dar mereu zambesc in oglinda.Asa imi sta mai bine.Prin orice trec,ma motivez si trec peste pentru ca sa imi vad inca o data chipul zambind

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand ma uit in oglinda vad o femeie tanara ,care are o familie de care este mandra si cei mai scumpi copii…universul meu .
    De asemenea ma vad pe mine,cea zambitoare chiar si in momentele grele,cea care a invatat ca rabdarea este cea mai puternica arma si care nu uita niciodata ca visele trebuiesc implinite :) .

    RăspundețiȘtergere