Pages

vineri, 9 mai 2014

Vacanţă pe o plajă exotică, lângă ocean? Da, la tine sub duş! Cu noile geluri de duş NIVEA Pure Fresh şi NIVEA Creme Coconut

Vara ne stă gândul la vacanţă, la relaxare şi la voie bună. Şi nu e de mirare, pentru că acest anotimp ne oferă cele mai frumoase senzaţii, trezite la orice pas - fie că este mirosul brizei mării sau al oceanului, nisipul cald simţit sub tălpi, atingerea razelui soarelui care ne binedispune sau gustul dulce al cocktail-urior răcoritoare.

Dar cum vacanţele nu pot fi mereu acolo când ai nevoie de ele, ar fi minunat un moment de revigorare a simţurilor, care să-ţi fie la îndemână atunci când simţi din toată inima că ai nevoie de o  escapadă de vară.   Noile geluri de duş NIVEA Pure Fresh şi NIVEA Creme Coconut îţi revigorează simţurile în zilele călduroase de vară şi îţi oferă senzaţia unui moment perfect de vacanţă, petrecut lângă ocean sau pe o plajă exotică.
 
NIVEA Pure Fresh
Gelul de duş NIVEA Pure Fresh cu minerale marine îţi reîmprospătează pielea şi îţi revitalizează simţurile, iar mirosul acvatic revigorant îţi dă senzaţia unei băi în ocean. Preţ: 12.52 Lei, 250ml
NIVEA Creme Coconut
Gelul de duş NIVEA Creme îţi oferă o experienţă exotică sub duş, ca o călătorie la Tropice. Aroma de apă de nucă de cocos şi infuza cu nuanțe bogate de vanilie îţi reîmprospătează simţurile şi te încarcă cu energie, iar formula de îngrijire cu ulei de jojoba îţi răsfaţă delicat pielea.
Preţ: 12.52 Lei; 250ml
Descoperă NOILE geluri de duş NIVEA Pure Fresh şi NIVEA Creme Coconut  şi revigorează-ţi simţurile!
*** Eu le-am incercat si imi plac foarte tare! Cel putin cel cu cocos este genial, efectiv iti vine sa te mananci dupa ce te speli cu el :)))
Jijix
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu