Pages

luni, 9 februarie 2015

Iarna aceasta NIVEA declară cod albastru de îngrijire a pielii! Descoperă produsele NIVEA intens hidratante


­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Iarna este sezonul în care pielea are nevoie de foaaaaaaarte multă hidratare! Cu atât mai mult cu cât se poartă o piele mătăsoasă şi sănătoasă. Anotimpul rece cu temperaturi scăzute şi vânt înteţit îşi lasă rapid amprenta asupra organismului, în special asupra pielii ce prezintă o tendinţă dezvoltată de uscare. NIVEA te ajută să ai grijă de pielea ta cu produsele albastre, intens hidratante şi hrănitoare!
 

Descoperă produsele albastre de la NIVEA şi bucură-te de o piele hidratată, din cap până în picioare!
Hidratare sub duş
 


Hidratarea pielii începe de la duş, mai ales că spălarea îndepărtează bariera protectoare a pielii. Gelul de duş NIVEA Creme Care are o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrăneşte pielea, în acelaşi timp. 
După spălare, aplică Laptele de Corp Hrănitor sub Duş. Cu o formulă bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată. Pentru hidratarea mâinilor foloseşte un săpun lichid hrănitor, ce întregeşte gama Creme Care.

Preţ NIVEA Creme Care gel de duş: 12,52 Lei; 250ml.

Preţ NIVEA Creme Care Sapun lichid: 11,44 Lei, 250 ml

Preţ NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub Duş: 17,29 Lei, 250 ml

Hidratare intensivă (faţă, mâini, corp)

Dedicată atât feţei, cât şi mâinilor şi corpului, NIVEA Creme ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii căreia îi conferă hidratare intensivă, supleţe şi catifelare. Este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarte blânde din compoziţie şi lipsei de conservanţi. Preţ: 7,46 lei, 75 ml

Hidratarea buzelor

NIVEA Balsam de buze Essential Care cu o formulă hidratantă cu Ulei de Jojoba şi Unt de Shea protejează eficient buzele împotriva uscării, lăsându-le senzaţional de catifelate. Este perfect pentru tine dacă ceea ce îţi doreşti este o îngrijire naturală, neutră, fără parfumuri. Preţ: 8.84 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu