Pages

vineri, 26 septembrie 2014

Când vine vorba de ten, curat înseamnă frumos! Cu gama DermatoCLEAN de la Eucerin!Schimbarea sezonului aduce cu sine noi tendinţe, iar în materie de look, trebuie să ştii că înainte de orice, se poartă un ten curat! Dacă pe timpul verii tenul tău a fost expus la factori de mediu dăunători (soarele, razele ultraviolete, vântul uscat, apa sărată a mării, aerul încărcat, poluarea, etc.), acum are nevoie de o pregătire adecvată, pentru a fi cu adevărat frumos. Curăţarea este cel mai important aspect atunci când vine vorba de frumuseţea şi sănătatea tenului. Acest proces permite tenului să respire, sprijină procesul natural de regenerare şi îl pregăteşte pentru rutina zilnică de îngrijire. În plus, un ten ce respiră absoarbe mai mulţi nutrienţi din produsele de îngrijire dacă este bine curăţat înainte. 
Eucerin, expertul în ştiinţa pentru sănătatea şi frumuseţea pielii, te invită să descoperi întreaga gamă DermatoCLEAN cu o formulă inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, acum cu o nouă înfăţişare. 
INGREDIENTE ACTIVE
Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) îndepărtează eficient toate impurităţile, având o acţiune delicată. De aceea, este tolerat excelent chiar şi de pielea sensibilă.
Glucoglycerolul şi Acidul Hialuronic sunt hidratanţi naturali foarte eficienţi, ce menţin bariera de hidratare proprie pielii si îi susţin procesul natural de respiraţie. Pielea are prospeţime, vitalitate şi respiră mai bine.


Loţiune micelară 3-în-1
Pentru că activităţile tale zilnice sunt destul de solicitante şi uneori nu ai timp pentru o rutină completă de curăţare a tenului, Eucerin îţi propune DermatoCLEAN Loţiune micelară 3-în-1, ideală pentru persoanele cu o viaţă foarte activă. Această loţiune proaspătă, cu o textură foarte delicată este în acelaşi timp o loţiune de curăţare, una tonică şi una demachiantă. Îndepartează machiajul şi impurităţile, tonifică şi hidratează, permiţând pielii să respire mai bine şi oferindu-ţi mai mult timp liber pentru activităţile tale preferate. Preţ: 55,24 lei, 200 ml

Demachiant de ochi bifazic
Acest demachiant îndepărtează şi mascara şi fardurile rezistente la apă şi protejează împotriva deshidratării. Lasă pielea strălucitoare, îngrijită, fără a irita zona sensibilă din jurul ochilor şi fără a-i modifica pH-ul natural. Pentru toate tipurile de ten. Preţ: 46,87 lei, 125 ml

Lapte demachiant delicat
Eficient şi cu o textură bogată, această loţiune cremoasă îndepartează impurităţile de peste zi şi machiajul, fără a deshidrata pielea. Calmează şi catifelează pielea, o hrăneşte şi îi menţine prospeţimea. Ideal pentru tenul uscat şi sensibil. Preţ: 50,22 lei, 200 mlGel de curăţare
Acest gel cu spumare uşoară curăţă în profunzime şi îndepărtează grăsimile şi impurităţile, oferind pielii prospeţime şi puritate pentru a-şi redobândi supleţea şi vitalitatea. Pentru ten normal şi mixt. Preţ: 50,22 lei, 200 ml

Loţiune tonică
Această loţiune te surprinde cu o explozie neaşteptată de prospeţime şi strălucire. Revitalizează şi tonifică tenul în timp ce îl curăţă cu delicateţe, îl calmează şi îl hidratează.
Pentru toate tipurile de ten. Preţ: 50,22 lei, 200 ml

Dupa cum bine stiti, sunt absolut indragostita de produsele Eucerin. Mi se par de-a dreptul geniale, asa ca le recomand cu caldura.
Jijix

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu