Pages

vineri, 17 ianuarie 2014

Raduleasca ne impartaseste secretul unei siluete de vis!Mihaela Rădulescu este o sursă de inspirație și este desemnată Maestra Stării de bine Activia

Activia a declarat 2014 anul schimbării în bine. Conform unui sondaj recent*, peste 97% dintre femei simt nevoia unei schimbări pozitive în viaţă. Cu ajutorul Mihaelei Rădulescu, Maestra Stării de Bine Activia, noua campanie a brandului îşi propune să ofere consumatoarelor sale inspiraţie pentru o stare de bine. Mihaela aduce exemple mici cu efecte semnificative asupra stării fizice şi de spirit, care pornesc de la o nouă atitudine şi disciplină de viaţă ce include: mişcare zilnică, alimentaţie echilibrată, renunţarea la obiceiurile nesănătoase.

Starea de bine este o sursă de comfort fizic și psihic, dar mai ales de încredere în sine, fundația reușitei în viața personală și în carieră. Prin această campanie ne dorim să inspirăm și să motivăm femeile din România să facă o schimbare în bine în noul an, pentru a se bucura din plin de viață și de o atitudine pozitivă. Mihaela Rădulescu, recent desemnată Maestră a Stării de bine Activia, este recunoscută pentru stilul său de viață, pentru obiceiurile sănătoase pe care le promovează, printre care și consumul zilnic de iaurt. susține Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.
 
Pe 14 ianuarie, Mihaela Rădulescu a vizitat fabrica Danone din București, s-a întâlnit cu sute de angajați, iar la finalul zilei, cu jurnaliști și bloggeri cu care a împărtășit detalii despre importanța unui stil de viață sănătos, încurajându-i să facă schimbări în bine.


 Începutul de an este de regulă momentul în care reflectăm asupra schimbărilor pe care am vrea să le facem în stilul nostru de viaţă, începem să ne promitem că vom avea o dietă mai echilibrată, că vom face mai multă mişcare, iar pe parcursul anului parcă uităm de noi. În 2014 vă încurajez să vă duceţi la bun sfârşit planurile, să faceţi schimbări benefice în viață, oricât de mici ar fi ele. Cred cu tărie că micile schimbări, cum ar fi să ne axăm pe  alimente sănătoase în dieta zilnică – fructe, legume, iaurt, mai multă mișcare, preocupările frumoase pot face diferența în starea fizică și de spirit pe care o ai zi de zi. Iaurtul este nelipsit din dieta mea, de ani de zile, în fiecare dimineață.”  ne explică Mihaela Rădulescu, Maestra Stării de bine.

Schimbarea poate începe acum. Intră pe site-ul AnulSchimbarii.activia.ro, înscrie-te în campanie şi ai șansa de a câștiga una dintre cele 10 invitații la seminarul Stării de bine susținut de către Mihaela Rădulescu sau un premiu săptămânal – Activia pentru o lună de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu